Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan fogadnátok az esetleges...

Hogyan fogadnátok az esetleges kormányváltást?

Figyelt kérdés

2021. okt. 2. 14:05
A kérdező szavazást indított:
Örülnék neki, mert nem vagyok elégedett a FIDESZ munkásságával. Már épp itt lenne az ideje, hogy egy irányító egyén kezében lehessen az ország.
Nincs véleményem, számomra teljesen hidegen hagy a politika.
Teljesen elégedett vagyok a jelenlegi kormányzással, nem örülnék a kormányváltásnak.
79 szavazat
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
24%
Az én életem elég jó, tetszik a város fejlettsége, ahol élek, jó munkahelyem van nagyon jó fizetéssel, bár ez nem a kormány érdemes, külföldi cégnek végzek távmunkát, 1x voltam kórházban, azzal is elégedett voltam, úgyhogy én nem szeretnék kormányváltást, mert kitudja, hogy az nem hoz valami negatívat. Jobb a biztos jó.
2021. okt. 2. 14:09
 2/17 anonim ***** válasza:
86%

Itt volna az ideje. A hatalom eltorzítja a személyiséget.

Akkor is ezt mondanám, ha nem a fidesz kormányról lenne szó.

2021. okt. 2. 14:13
 3/17 anonim ***** válasza:
14%
Örülnék a kormányváltásnak, de nem a roncsderbi résztvevőivel. Ezért a Mi Hazánkra szavazok, hajrá Toroczkai!
2021. okt. 2. 14:13
 4/17 anonim ***** válasza:
82%

Egy miniszterelnökből doszt elég 2 ciklus!

Pláne ha elmebeteg!

Új kell már, Orbán a múlt embere!

2021. okt. 2. 14:15
 5/17 anonim ***** válasza:
92%

Vagyis nem örülnél a kormányváltásnak.

Peedig Toroczkaiéknak csak akkor lesz bármilyen esélyük (2026-ban), ha most leváltják a fideszt és helyrebillentik a választási rendszert.

Anélkül még még 20 év múlva is csak egy partvonalról hangoskodó társasság lesznek. Hogy akkor éppen milyen néven az nem lényeges.

2021. okt. 2. 14:17
 6/17 anonim ***** válasza:
5%
Kedves hypno, a diagnózisod igaz, ám ez igaz az összefogás is, nevezzék magukat akárhogy. :) Mindkettő hangoskodó kisebbség lesz 20 év múlva is.
2021. okt. 2. 14:32
 7/17 anonim ***** válasza:
90%

Nem feltétlenül.

Az összefogást az emberek kényszerítették ki és egy cél érdekében egyetlen alkalomra jött létre. Hogy a résztvevők jövője mi lesz, az nyilván függ a választások eredményétől.

Egy radikális pártnak viszont csak akkor van esélye mások nélkül bejutni a parlamentbe, ha a választási rendszer nem kényszerít két nagy blokkba mindenkit.

Szóval valójában a MHM is abban érdekelt, hogy Orbánékat elzavarják, ha nem őfelsége kedves ellenzéke szerepére vágynak hosszútávon. Mért szép dolog a szittya önérzet, de azért egy jó politikus megpróbálhat több ciklusra előre is tervezni.

2021. okt. 2. 14:46
 8/17 anonim ***** válasza:
80%
Tánccal, dallal!
2021. okt. 2. 14:54
 9/17 anonim ***** válasza:
3%

Igen,a Fideezt le kell váltani.

De nem az ellenzékre!

2021. okt. 2. 15:05
 10/17 anonim ***** válasza:
13%
Kiszállnék az adózók köréből. Nem kevés adót fizetek, de nekik nem fogok. Nekem minden így tökéletes, ahogy most van.
2021. okt. 2. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!