Miért baj az, hogy Dobrev Klára nyerte az első fordulót, amikor letarolta a vidéket? Pont ez kell a kormányváltáshoz!
Szembe kell néznünk a tényekkel, a Fidesz is úgy tudott ennyi ideig ilyen fölénnyel hatalmon maradni, mert az ország 2/3 részét kitevő lepusztult, leposhadt, nyugdíjasokkal és cigányokkal teli koszfészek vidéket uralta. Ez idáig labdába sem tudott rúgni az Ellenzék az ilyen leprás elhagyatott vidéken.
Már pedig akár tetszik akár nem, ez az ország ilyen, amelyik politikus vagy párt be tud vágódni a vidéki nyuggereknél, cigányoknál, aljanépnél, az fogja uralni az országot. Szimplán azért mert legalább kétszer annyian vannak, mint a polgáriasabb városok lakói. És minden embernek (sajnos) ugyanannyit ér a szavazata.
Végre itt lenne a "megváltója" az Ellenzéknek, mivel Dobrev be tudott vágódni vidéknél, sok melóval, utazgatásokkal, ígérgetésekkel, kedveskedéssel stb. erre meg a sok birka már egyből veszélyben érzi a kormányváltást, holott soha sem voltunk ennyire közel.
Elöregedett, elcigányosodott ország vagyunk. Nem az elitnél kell bevágódni, hanem az aljanépnél, különben örökre ellenzékben maradsz. Sokan miért nem tudják ezt megérteni?
Nem azt mondom, hogy Budapest nem lepusztult és nincs sok cigány (mostanában egyre több és több van ráadásul), hanem elsősorban inkább azt, hogy el kéne felejteni Budapestre és maroknyi ellenzéki egyetemváros megyeszékhelyre támaszkodni.
Láttuk mi lett az eredménye annak, hogy az ellenzék csak ezeket próbálta megnyerni. Eltelt 12 év a nagy semmire.
Az ostoba emberekre kellene már fókuszálni!
Maradjunk annyiban hogy Budapest sokkal jobban lepusztult mint a vidék. Talán az egész magyar vidéket nem Borsod megye alapján kéne megítélni és Budapest sem egyenlő a rendezett budai elit kerületekkel. 6 éve költöztem le vidékre Pestről életem legjobb döntése volt.
Egyébként meg az a baj Dobrevvel hogy 1. a legelutasítottabb ellenzéki jelölt az összlakosság körében, én akit ismerek fideszeseket rá szavaztak pont ezért 2. ez a Gyurcsány klán nem alternatíva, ugyanúgy működnek mint Orbán. Az ország szégyene hogy képtelen elvonatkoztatni erről a Gyurcsány-Orbán tengelyről.
Most én is azt làtom, hogy eszetlen döntés elindítani Dobrevet.
Ő tényleg Gyurcsányné, eladhatatlan már.
És egy dolgot tegyünk rendbe.
Kapott most kb. 214000 szavazatot.
A 2018as választáson durvàn 6000000 fő vett részt.
Ez így kb. 3,5%.
Mit mondjak, rohadt nagy esély a kormányváltásra.
A vidéket nem ő járta, így nem tudni, milyen vidéket tarolt ő le...
"Pont ez kell a kormányváltáshoz!":
Pont nem ő kellett volna a váltáshoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!