Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fidesz miért szít ilyen nagy...

Fidesz miért szít ilyen nagy bérfeszültséget az országban? Mire jó ez? Szerinted jó döntés volt 2022-től a 25 év alattiak SZJA(15%) mentességet bevezetni?

Figyelt kérdés

[link] a fiataloknak (25 év alatt) járó SZJA kedvezménnyel még

garantált bérminimumnál is 40 ezer forinttal többet keres mint mondjuk egy 30 éves kollégája.

Gyakori lesz hogy egy tanár kevesebbet keres majd mind egy árúfeltöltő diákja,szerintem ez hatalmas bérfeszültséget generál majd és mégjobban szétszagattya a társadalmat.

2021. okt. 2. 19:28
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
11%
Én nem sajnálom a 25 éven alattiaktól, úgy is csak pár évig tudják kiélvezni. Aki meg főiskola/egyetem után megy dolgozni, az még addig se.
2021. dec. 5. 18:05
 32/33 anonim ***** válasza:
68%
Már megint egy árúfeltöltövel jönnek aki 1 multinál dolgozik a tanár meg az adó fizetök tartják el.Sokan azt se tudják mi a multi mert úgy irnak róla mint egy kis bolt.
2021. dec. 13. 15:57
 33/33 anonim ***** válasza:
0%
30 Csak meg kell igérnetek hogy csináltok pár gyereket és azonnal kaptok is támogatást.
2021. dec. 13. 23:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!