Igaz, hogy az Elk😡rtuk jobban érdekli az embereket, mint az új James Bond film? Akkor van politikai érdeklődés a film felé mégis?
Most olvasom, hogy a Corvin moziban, ahol egyáltalán műsorra tűznék napi egy alkalommal, ha jól olvasom ott már többen lefoglalták rá a helyet, mint a slágernek számító James Bond filmre. Nem tudom hogy ez igaz-e vagy elszámoltak valamit az újságírók?
Akkor ezek szerint valóban van érdeklődés a multunk megismerése iránt a fiatalokban?
Utolsó kérdésem az lenne, hogy Magyarországon csak a Korvinban vagy máshol is játszák? Én a polusba szeretném meglesni, mert közel van. Lesz itt is?
Egy hónapja azon röhögök, hogy a fidiótáknak még mindig nem esett le, hogy a mozifilmek nézettsége NYILVÁNOS ADAT😂😂
Így hacsak Lölő strómanjai nem vásárolnak fel soktízezer jegyet, hogy aztán üres termek előtt, de papíron teltházaknak vetítsék a fost, óriási lebőgés lesz a dologból😂
A Bond-filmet két hét alatt, 13.-ig 203 ezren nézték: [link]
Nem, abszolút nem igaz.
Engem például egyáltalán nem érdekel a film, mint sok más embert sem, mert tudjuk, hogy az egész csak egy politikai propaganda, a közelgő választások befolyásolására.
A Fidesz ahelyett hogy két kézzel szórja a pénzt a kampányra (STOP Gyurcsány, STOP Márki-Zay mindenhol, az ellenzék alkalmatlan stb.), sokkal értelmesebb célokra is elkölthetné az adózók pénzét! De nekik jóval fontosabb az, hogy a hatalomban maradjanak, akár mindenfélét összehazudva is, mint azt a mindennapi médiában látjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!