Igaz, hogy az Elk😡rtuk jobban érdekli az embereket, mint
az új James Bond film? Akkor van politikai érdeklődés a
film felé mégis?
Figyelt kérdés
Most olvasom, hogy a Corvin moziban, ahol egyáltalán műsorra tűznék napi egy alkalommal, ha jól olvasom ott már többen lefoglalták rá a helyet, mint a slágernek számító James Bond filmre. Nem tudom hogy ez igaz-e vagy elszámoltak valamit az újságírók?
Akkor ezek szerint valóban van érdeklődés a multunk megismerése iránt a fiatalokban?
Utolsó kérdésem az lenne, hogy Magyarországon csak a Korvinban vagy máshol is játszák? Én a polusba szeretném meglesni, mert közel van. Lesz itt is?
Minden ellenzeki meg fogja nezni, kulonben nem tudja fikazni a filmet :) Azt azert csak nem mondhatja senki, hogy nem lattam de meg is velemenyem van rola!? :)))
2021. szept. 29. 16:56
12/32 anonim válasza:
"ahol egyáltalán műsorra tűznék napi egy alkalommal"
Ha már mindenképpen nyomatod a süket kormány propagandát, akkor legalább te magad nézz mát utána, mielőtt írod a baromságot.
2021. szept. 29. 16:58
13/32 anonim válasza:
3 het van meg hatra a bemutatoig ... addigra az osszes mozi a musorara veszi.
2021. szept. 29. 17:00
14/32 anonim válasza:
Miért kellene épp a James Bond-filmmel összevetni? Bugyuta sorozat, ami egy szűk réteget szólít meg, nagyjából ugyanazokat, akiket az elmúlt hatvan évben is. Nyilvánvaló, hogy az átlagembert ennél még holmi politikai megrendelesre készült fercmu is jobban érdekli.
2021. szept. 29. 18:33
15/32 Magyar László Patrik válasza:
engem a James Bond jobban érdekel de az Elkxrtukot is megnézném a kíváncsiság miatt is, ha fent lesz nCore-on mert hogy a mozipénztárban egy fillért nem fogok ezért fizetni az k isten
2021. szept. 30. 11:37
16/32 MolotovPunk válasza:
Persze, majd pont egy ilyen film fogja beelőzni a James Bond filmet. :D Egyébként az emberek többsége amúgy sem foglalkozik politikával.
2021. okt. 2. 16:09
17/32 anonim válasza:
Az ellenzéki médiában is megírták a jelenséget. Ez nem jelent semmit, nyilván az elkötelezett, szektás fideszesek rohannak a moziba megnézni az első adandó alkalommal. Hogy második héten milyen adatai lesznek... na, az lesz érdekes.
2021. okt. 2. 19:52
18/32 anonim válasza:
Egyébként ne aggódj, kérdező, Kálomista a sirámai között eladta a multiplexeknek is a filmet, ott is menni fog.
2021. okt. 2. 19:53
19/32 anonim válasza:
A James Bond filmek sémára épülnek.
Halálos akció, gonosztevő, pácban levő, dekoratív nő, és az angolok nyernek a végén.
Mindenki látta már.
Az Elkxrtuk viszont nem ilyen. Történelmi, megélt eseményt dolgoz fel. Persze hogy érdekesebb mint q Bond film, amit mindenki egy okból néz, a főszereplő, Daniel Craig miatt.
2021. okt. 3. 00:42
20/32 anonim válasza:
James bond filmek engem nem érdekelnek, ugyan az a kategória mint a halálos iramban filmek , egy banánról próbálnak mindíg újjabb bőrt lehúzni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!