Első felmérések szerint mélyen rekord alacsony az érdeklődés a melegek elleni népszavazásra. Te el fogsz menni?
Figyelt kérdés
2021. aug. 2. 22:29
A kérdező szavazást indított:
Nem fogok elmenni semmiképp, egy értelmetlen Fideszes gyűlölködő népszavazásra.
Elmegyek, de csak ha előtte tisztázták maradáktalanul a Pegazus ügyet, hogy kiket és miért hallgattak le.
Mindenképpen elmegyek, vesszenek a melegekéljen a Fidesz!
39 szavazat
1/12 anonim válasza:
Azok után, hogy élő közvetítésben hackelték meg a rendszert van olyan, aki elmegy egyáltalán? Nem nyilvánvaló az eredmény? Orbán úgy is kiad egy olyan statisztikát, hogy 95% nemmel szavazott és kihirdeti, hogy az ország ismét megnyerte a Soros háborút.
2/12 anonim válasza:
Miért nincs oly' választái lehetőség, hogy elmegyek, és védelmezem LMBTQ+ honfitársaimat?
3/12 A kérdező kommentje:
2-es: Mert ha így teszel, átalakítják a szavazatodat egy homofób szavazattá a szoftverek segítségével.
2021. aug. 2. 22:36
4/12 anonim válasza:
Pontosan. Hiába is szavazna az ember nemmel, úgy sem fogják kihirdetni azt, hogy a nép ellentmond a vezérnek. :)
5/12 anonim válasza:
érthető, tehát amikor valaki elüt téged a zebrán, akkor ne rinyáljál, mert sebességmámor ellenes vagy
6/12 anonim válasza:
1: Ember, te még a nemzeti konzultációt meg a népszavazást, meg az eltérő rendszereiket se tudod megkülönböztetni?
7/12 anonim válasza:
Én úgy tudtam, hogy a gyermekvédelmi törvény melletti népszavazás lesz. Akkor mégis a b.zikat kell ütni ? Mondja már meg valaki mi a helyzet.
8/12 anonim válasza:
"Én úgy tudtam, hogy a gyermekvédelmi törvény melletti népszavazás lesz. Akkor mégis a b.zikat kell ütni ? Mondja már meg valaki mi a helyzet."
a neokomcsik nem merik kimondani, hogy gyerekvédelem
nem mernek arról beszélni, hogy a gyerekek joga előrébb van, mint a felnőttek mentális problémái, hogy képtelenek megélni magukat, mint család ha nem kapnak hozzá egy gyereket
hát erről van szó
9/12 anonim válasza:
7: a b.ziknek fáj, ha nem téríthetnek át gyerekeket, ezért támadják a gyermekvédelmi törvényt. Tulajdonképpen lebuktatják saját magukat.
10/12 anonim válasza:
Szavazzak arról hogy beengedem e a boszorkányokat és engedélyezem e hogy reklámozzuk őket az oviban?Abszurd. Még a bohócot csak-csak mert létező de ki akarna bohócul kinézni egy átalakító operáció után? :-D Nem megyek bele a Fidesz mocskos játékába és természetesen nem "szavazom". Ha elegen mennnek ezzel úgyis azt bizonyítják hogy nekik van igazuk. Így meg legalább egy esélyt látok rá hogy érvénytelenítsék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!