Nevetségesek ezek a Gyurcsány show videók? 26/f
Szinte hihetetlen hogy milyen féleszű videókat csinálnak.
Ennyi idősen alig ismerem Gyurcsányt, mivel amikor ő kormányozott akkor kisgyerek voltam.
Azt viszont tudom hogy 2006 körül sokkal jobb életem volt, de nem a politika miatt, szerintem értitek.
Nevetséges hogy ősrégi dolgokat hoznak fel, miközben a fiatalok alig tudják ki az a Gyurcsány.
Értem, tehát ha te túl fiatal vagy ahhoz, hogy emlékezz a rendszerváltásra, '56-os forradalomra vagy II. világháborúra akkor az nem is volt olyan nagy szám meg el van túlozva és szánalmasak a róluk szóló történelmi feljegyzések.
Ettől persze a politikai propaganda még lehet gáz megvalósítású, de Gyurcsány Ferenc felemlegetésében sajnos semmi nevetséges nincs, az valójában egy nagyon szomorú és keserves pillanata a modern magyar demokráciának. Hidd el, nem pavlovi reflexre rettegnek az emberek egy ilyen alaktól és szavaznak inkább a FIDESZ-re Gyurcsányné helyett. A "Gyurcsánynál minden jobb" az átlag választó számára a rendelkezésre álló tapasztalatok és ismeretek alapján nagyon is racionális választás.
11: manapság nem a 56-os forradalom alapján választunk pártot, és nem is a 15 évvel ezelőtti események alapján, hanem a 2010 utáni regnálás alapján.
Fletó, ha ott is lesz, nem ő lesz a vezető, illetve 15 év alatt változhatott is, tanulhatott is a hibáiból, ahogy Orbán is más, mint régen, csak ő éppen demokratából lett autokrata.
Na látod kedves kérdező, mivel te a " valóságban" nem élted meg a Gyurcsány korszakot, legalább tudsz tájékozódni....
Hajrá!!
"amikor ő kormányozott akkor kisgyerek voltam."
"2006 körül sokkal jobb életem volt"
Mivel 2006ban még kisgyerek voltál, nem meglepő, hogy jobb életed volt.
Válasz a kérdésedre: kevés a fiatal szavazó, nem lehet velük választást nyerni.
Ezek a reklámok a boomereknek vannak.
Amúgy tv-be is van vagy csak youtube-on?
Tv-ben is 📺
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!