Nevetségesek ezek a Gyurcsány show videók? 26/f
Figyelt kérdés
Szinte hihetetlen hogy milyen féleszű videókat csinálnak.
Ennyi idősen alig ismerem Gyurcsányt, mivel amikor ő kormányozott akkor kisgyerek voltam.
Azt viszont tudom hogy 2006 körül sokkal jobb életem volt, de nem a politika miatt, szerintem értitek.
Nevetséges hogy ősrégi dolgokat hoznak fel, miközben a fiatalok alig tudják ki az a Gyurcsány.
2021. szept. 27. 10:00
1/17 anonim válasza:
Nem olyan nevetséges, ha jártas vagy a politikában.
3/17 anonim válasza:
Szánalmas fidernyák vergődés a köbön.
Tele a gatya a választások miatt.
5/17 anonim válasza:
Azért nagyon gáz, mert így bő fél évvel a választások előtt, nem azzal kampányol a Fidesz, hogy mire lehetünk büszkék, mit értünk el a szinte kompromisszumok nélküli 2/3-os kormányzással, hanem még mindig egy 15 évvel ezelőtti mumussal riogat, úgy hogy nem mellesleg 11 éve Orbán egyik haverja a legfőbb ügyész, szóval ha annyira zavarták volna őket a Gyurcsány-kormány törvénytelenségei, Gyurcsányt már rég börtönbe juttathatták volna. Ehelyett, most mit láthatunk? Gyurcsány Show, Elkxrtuk mozifilm, meg, egy Stop Gyurcsány! aláírás gyűjtés. Okos, értelmes ember megelékszik ennyivel? Mert szerintem nem.
6/17 anonim válasza:
Lassan az Ellenzéki Összefogás lesz nevetséges!
7/17 anonim válasza:
De ha már most így nyomják a Gyurcsány-show-t? Akkor mi lesz a választások előtt? Hova lehet még fokozni a propagandát?
8/17 anonim válasza:
Ma már az egész politika nevetséges.
9/17 anonim válasza:
Az mindenesetre az átlagembernek is leesik, hogy ha ilyen agymosással akarják meggyőzni valamiről, akkor ott van hátsó szándék, és ezzel az ellenkező hatás is elképzelhető.
10/17 anonim válasza:
Az ellenzék évek óta "Orbánozik".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!