A telex és a 444 függetlenek, vagy kifejezetten ellenzéki hírportálok?

A független annyit jelent, hogy kormány függetlenek. Tehát sem a magyar, sem más ország kormánya vagy akar ellenzéki politikai pártja nem pénzeli őket, és nem politikusok vagy politikai pártok megrendelésére gyártják a tartalmat, írják meg cikkeiket.
Ettől függetlenül, elfogulatlan még jóindulattal sem lehet nevezni őket, és én nem vagyok annyira naiv, hogy azt gondoljam, hogy ha nincs politikai megrendelő akkor biztos nincs is megrendelő.

"Tehát sem a magyar, sem más ország kormánya vagy akar ellenzéki politikai pártja nem pénzeli őket, "
Ez mondjuk hazugság. MZP köpte el, hogy nyugatról pénzelik őket folyaamtosan. MZP volt a balliberális pártok közös miniszterelnök jelőltje. Tud mindenről. A ti emberetek. Neki sem hiszel?
USAID mond valamit?

“Ez mondjuk hazugság. MZP köpte el, hogy nyugatról pénzelik őket folyaamtosan. MZP volt a balliberális pártok közös miniszterelnök jelőltje. Tud mindenről. A ti emberetek. Neki sem hiszel?”
Talán végig olvashattad volna a válaszom mielőtt válaszolsz. Vagy a szövegértelmezés nem megy? Nem állítottam olyat, hogy ezek a hírportálok nem kaphattak nyugati támogatást, annyit állítottam, hogy ez az anyagi támogatás nem egy kormánytól, poltikai párttól vagy politikus(ok)tól származik.

6# "nem egy kormánytól, poltikai párttól vagy politikus(ok)tól származik."
Soros nem egy politikus? Akkor miért látogatja minden hónapban az EU vezetőségét? :D

8 "Fuggetlenek. Onnan lehet tudni, hogy nem hallgatjak el az ellenzek ugyeit sem"
Ez sem igaz. Egy DK-s lap elhallgatja a DK ügyeit. Egy momentumos elhallgatja asajátját...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!