Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lehetnek sokan olyanok, akik...

Lehetnek sokan olyanok, akik kifejezetten jól élnek a jelenlegi kormány idején és ezt mind a Fidesz intézkedéseinek köszönhetik?

Figyelt kérdés
Már nem a NER haveri körre gondoltam, hanem egyszerű emberekre. Akik tényleg jobban élnek 2010 után, előtte meg azt mondhatják hogy csak vegetáltak. Szerintetek sokan vannak ilyen emberek?
nov. 6. 18:42
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
11 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
61%
Nem. Vannak olyanok, akik jól élnek, de a Fidesznek semmit sem köszönhetnek. Az EU-nak köszönhetik.
nov. 6. 18:53
 2/4 anonim ***** válasza:
68%
Hozzáteszem 8 általános szintű politikai tudás, hogy az ember tisztában legyen azzal, hogy az EU-s támogatások Európa szerte a 2010-es évektől indultak be. Orbánnak ezzel is szerencséje volt.
nov. 6. 18:54
 3/4 anonim ***** válasza:
42%

Vannak, nagyon sokan...

Csak néhány példa, autószerelőm, fodrászom, festőm, klímásom nettó kb 600-900 ezer/ hó, én magam államigazgatásban alsó szinten vezető 1 millió bruttó/ hó, (nem minisztérium, stb), unokatesóm dietetikus, 5 éve dolgozik Pesten, bruttó 800 ezer, és még sokáig sorolhatnám.

nov. 6. 19:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Én pedagógus vagyok és háromszor annyit keresek kevesebb rezsi mellett + a baloldal a 13.havi bérünk is elvette
nov. 6. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!