Magyarországnak milyen technikai fölénnyel kellene rendelkeznie itt Európában, hogy a trianoni döntést semmissé tegyék, és Erdély újra Magyarországhoz tartozzon?
Melyek voltak ezek?
Nem is hallottam és nem is olvastam erről.
Politikai fölénnyel. csak nagyhatalmi támogatáson múlik.
Jelenleg a nagy hatalmi támogatást a kis antant élvezi, így revíziónak helye nincs.
de a teljes revíziónak sok értelme nem lenne mert nem tudnánk úrrá lenni egyszerre, Horvátország 70-80%-án (nincs kedvem kiszámolni mennyi), román többségű Erdélyen és szintén román többségű felvidéken. És az osztrákok és horvátok lakta Burgenlandon.
A bécsi döntések területei kerülhetnének szóba)
"szintén román többségű felvidéken."
A Szlovákok hova tűntek az általad elképzelt térképről? xd
Jelenleg a nagy hatalmi támogatást a kis antant élvezi, így revíziónak helye nincsenek.
> Ez ebbe a formába hülyeség,lásd: orosz-ukrán/román konfliktus.
Elírtam... szlovák többségű felvidék
de ez nyilvánvaló
Én is sokszor elírok dolgokat, kár hogy nem lehet módosítani/törölni a kommentet még pár percig, miután kiírtad, mint minden más fórumon..
Miért lenne hülyeség?
Ha minket támogatna az Antant, Oroszország és Kína a revízióban akkor Románia és Szlovákia is szophatna hanyatt! A többiekről nem is beszélve
Nem értem ezt mire alapozod!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!