Mennyire erdekel titeket Erdely sorsa?
Figyelt kérdés
Sok olyan posztot latok, ahol az illetok vissza akarnak szerezni Erdelyt? Ti hogy vagytok ezzel? Elfogadtatok, hogy mar nem az orszag resze, de azert szerettek kijarni, nosztalgiazni egy kicsit? Vagy teljesen hidegen hagy titeket, sosem utaztok oda? Vannakbitt erdelyiek? Milyenek a mindennapok ott Szekelyfoldon?2021. aug. 17. 15:34
1/10 anonim válasza:
Sajnos az Erdélyiek most a mi pénzünkön élősködnek, mi tartjuk el őket, Orbán tőlük vásárolja a szavazatokat a MI országunk sorsa fölött.
Ha lemészárolnák őket a románok, az sem érdekelne, amennyire őket sem érdekli a magyarországi magyarok sorsa.
2/10 Norbán válasza:
Engem Magyarország sorsa jobban érdekel, mert az még szarabbul áll
3/10 anonim válasza:
Engem a magyarok élete érdekel.
4/10 anonim válasza:
Érdekel minden magyar sorsa, így az erdélyiéké is.
5/10 anonim válasza:
Engem mindig is a saját boldogulásom és a saját családom valamint a kedves barátaim, ismerőseim boldogulása érdekelt. Minden mást képes vagyok eldobni, ha róluk van szó. X ezer erdélyi vagy a feleségem és a fiam? Egyértelmű, hogy ki mellett döntök. Lehet lepontozni.
6/10 anonim válasza:
Semennyire nem érdekel, de mások se. Felőlem azt csinálnak, amit akarnak.
7/10 anonim válasza:
A Magyar nemzet egysége érdekel. Első sorban a 93.036 négyzetkilométeres terület megőrzése, lehető legjobbra fejlesztése gazdasági, kulturális, szociális területen, illetve Magyarország védhatalmi státuszvállalása minden egyes magyar fölött, éljen az bárhol a világon- sajnos egyik sem igazán valósul meg most (mindegy)... Számomra ez lenne a lényeg. Nem gondolkozok az ezeréves határok között. Egy magyarországi magyar ugyanannyit ér, mint egy londoni, egy érsekújvári, vagy egy marosváshelyi a szememben.
8/10 anonim válasza:
Nem érdekel. Valaha a történelmi Magyarország része volt Erdély, de csak volt. Szép volt, jó volt, elmúlt. Ennyi!
9/10 anonim válasza:
3# drága szivem erdély melyik oroszághoz tartozott kik laknak ott?
10/10 kretens válasza:
Azért az érdekes hogy ásványkincsekben gazdag területeket vettek el tőlünk és valahogy nem tudom értelmezni hogy miért nem Svájci szinvonalon élnek a románok szerbek szlovákok.Érdekes nem?Egy nyereségvágyból elkövetett békeszerződés által minden az ölükbe hullott ingyen.Na ezt kéne az orruk alá dörgölni mert ez lenne ám az ami lyukat ütne a kollektiv tudatukba vagyis hatalmas kincset kaptak és mégis akkor hogy lehet az hogy nem tartoznak a világ jóléti államai közé.Ezzel igazolást lehetne nyerni arra tekintettel hogy valójában önerőből életképtelenek mert csak lopott földből léteznek amit elherdáltak és semmivel sincsenek előttünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!