Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Úgy néz ki jövőre Orbán és...

Úgy néz ki jövőre Orbán és Dobrev közt lehet választani?

Figyelt kérdés
Szerintem ez az ország akkor menthetetlen, időtlen idők óta Orbán és Gyurcsány(né) a két opció, a tököm ki van már az egésszel. Miért nem lehet valami másra szavazni? Nem bántom a nyugdíjasokat, de ők betonozák be a hatalomba ezt a két selejt szektát. Én fiatal vagyok de tudom mi volt 2010 előtt, gyerekként is érdekelt mi folyik az országban, nem fogok Dobrevre szavazni, hanyingerem van azoktól is, azokat a mocskokat mindenki gyűlölte már 2010-re, csak sokan elfelejtik.

2021. szept. 24. 15:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Ha nem így lenne már rég eltakarodott volna

A milliárdjaibol urasan élne élete végéig

2021. szept. 24. 15:54
 12/19 anonim ***** válasza:
Ti amúgy kire szavaztatok?
2021. szept. 24. 16:00
 13/19 anonim ***** válasza:
91%
Sajnos a fanatizmus országa vagyunk, évek óta ez a két pólus uralja a politikát és kevesen vannak a centrumban főleg a nyugdíjas kategóriában akik a legaktívabb szavazók.
2021. szept. 24. 16:03
 14/19 anonim ***** válasza:
81%
Én amúgy Marki Zayra szavaztam...Ha nem jut tovább (ami elég valószínű) akkor Jakab Péterre fogok. CSAK NE A DOBREV KLÁRÁT, KÖNYÖRGÖM!
2021. szept. 24. 16:06
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
A nyugdíjasok veszik a fáradtságot és elmennek szavazni. Ki akadályozza meg, hogy a fiatalok megtegyék ugyanezt? Itt lenne a lehetőség, van másik 4 jelölt. A fiatalok még mindig jóval többen vannak számszerűleg, mint a nyuggerek. Valójában nem ők betonozzák be, hanem azok akik nem mennek el szavazni.
2021. szept. 24. 16:12
 16/19 anonim ***** válasza:
87%

Így van!!! Még a fáradtságot sem kell venniük, tudnak online is szavazni.

Kérlek titeket szavazzatok!

Egy huszonéves lány

2021. szept. 24. 16:15
 17/19 anonim ***** válasza:
8%

Ne legyenek illúzióitok!

Mindenki Gyurcsányra szavazott akarki is legyen a győztes

Aki győz az már lepaktált Gyurcsánnyal.

2021. szept. 24. 16:35
 18/19 anonim ***** válasza:
88%
En holnap megyek mzp-re, parom is ra. Igazabol meg fegyorre is elobb szavaznek sztem mint dobrevre, nem kvalitasai miatt, hanem mert dobrevvel az ellenzek olyan lenne mint egy celtabla, ahol szembe a fidesz egy mini gunnal van. Najo nem…szemely szerint nalam a sorrend: mzp, karacsony, jakab, fegyor es dobrev. Remelem mup megnyeri valami csoda folytan, vele lehetne kormanyvaltas.
2021. szept. 24. 17:53
 19/19 anonim ***** válasza:
Karácsony lesz.
2021. szept. 27. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!