Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Úgy néz ki jövőre Orbán és...

Úgy néz ki jövőre Orbán és Dobrev közt lehet választani?

Figyelt kérdés
Szerintem ez az ország akkor menthetetlen, időtlen idők óta Orbán és Gyurcsány(né) a két opció, a tököm ki van már az egésszel. Miért nem lehet valami másra szavazni? Nem bántom a nyugdíjasokat, de ők betonozák be a hatalomba ezt a két selejt szektát. Én fiatal vagyok de tudom mi volt 2010 előtt, gyerekként is érdekelt mi folyik az országban, nem fogok Dobrevre szavazni, hanyingerem van azoktól is, azokat a mocskokat mindenki gyűlölte már 2010-re, csak sokan elfelejtik.

2021. szept. 24. 15:27
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
8%
menyél németbe oszt csógolgatsd a migránsok talpát
2021. szept. 24. 15:28
 2/19 A kérdező kommentje:
Menj a francba 1-es, én se birom a migransokat, még még se vagyok Fidesz szektás birka mint te.
2021. szept. 24. 15:31
 3/19 anonim ***** válasza:
6%
Hát mindenképp Orbán és Gyurcsány között lehet, akárkit ültetnek ki a kirakatba.
2021. szept. 24. 15:31
 4/19 A kérdező kommentje:
Gyurcsány a rákfenéje az országnak, miatta tehet meg bármit a Fidesz.
2021. szept. 24. 15:34
 5/19 anonim ***** válasza:
6%

Tök mindegy ki lesz az ellenzéki jelölt

Gyurcsány és Orbán az opció

2021. szept. 24. 15:43
 6/19 A kérdező kommentje:
Én nekem van egy olyan összeesküvés elméletem hogy Gyurcsányt Orbán fizeti már évek óta, de az is lehet hogy szimplán ennyire narcisztikus, pszichopata hogy nem tud végre eltakarodni a politikából helyet adva egy új kihívónak, inkább nyerjen 1000 évig a Fidesz, csak ő ott ülhessen a parlamentben.
2021. szept. 24. 15:46
 7/19 anonim ***** válasza:
26%

Márki-Zay jól hangzik

DE

1 több sebből vérzik amit mond

2 parlamenti támogatás nélkül nem tehet meg semmit

Azt meg Gyurcsányék adják

Nagyon dilettánsok azok akik hisznek Márki-Zaynak

2021. szept. 24. 15:49
 8/19 A kérdező kommentje:
Minden előrejelzés azt mutatja hogy Dobrev nyer, nem MZ vagy más sajnos.
2021. szept. 24. 15:51
 9/19 anonim ***** válasza:
36%

Gyurcsány pszichopata ez tény

Szégyenérzete , empatikus érzései nincsenek csak hatalomvágya,

2021. szept. 24. 15:52
 10/19 anonim ***** válasza:
89%

Átérzem a kérdező problémáját!

Ma voltam szavazni, 26 éves vagyok,hosszú sorállás volt de én ott magamon kívűl talán még egy korombeli párt láttam és mindenki más 50-60 feletti korosztály. Egyik nénikének sikerült meglátnom a szavazatát, természetesen Dobrev Klárára.... Elszomorít az egész! A probléma az hogy a fiatalokat nem érdekli a politika és ezáltal nem nagyon vagy csak kevesük megy el szavazni. Nem tudom mi lesz ebből így... de engem is elszomorít és egyben idegesít

2021. szept. 24. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!