HaOrbán Viktor nem vállalná a miniszterelnökséget, Kövér Lászlót, vagy Németh Szilárdot választanád ,és miért?
Figyelt kérdés
2021. jún. 20. 16:33
1/8 anonim válasza:
Egyiket sem. Szíjjártó Páter, Gulyás Gergely, Varga Mihály és Varga Judit csapatból kéne választani.
Kövér nem elég diplomatikus, Németh Szilárd nem eléggé intellektuális. Ez utóbbi nem is értem, hogy merült fel, soha nem volt olyan fontos politikus.
2/8 A kérdező kommentje:
Németh lehetne a meglepetésjelölt.
2021. jún. 20. 16:37
3/8 anonim válasza:
Összezárnám őket egy melegbár külön szobájába
4/8 anonim válasza:
Orbán Balázs, Rétvári, Deli Andor Szijjártó maradjon külügyminiszter, mert jól beszél angolul is, diplomáciai kapcsolatokhoz is ért.
5/8 anonim válasza:
Semjén a helyettes, nyilván azért, mert ő a legalkalmasabb.
6/8 anonim válasza:
"Németh Szilárd nem eléggé intellektuális. Ez utóbbi nem is értem, hogy merült fel, soha nem volt olyan fontos politikus."
Mégis a Fidesz alelnöke. Többiek pedig:
7/8 anonim válasza:
Az egyetlen aki követhetné Orbánt a Fidesz kormány élén, az Szijjártó Péter. Időnként hallom, hogy Gulyás vagy Varga is képes lenne betölteni Orbán helyét, de tapasztalat szempontjából Sz. van az élen.
8/8 anonim válasza:
ettől a jövőképtől először elhánytam magam, majd takarítást követően összepakoltam a bőröndöt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!