Mi a véleményetek arról, hogy Orbán végérvényesen elbukta a 77 milliárd norvég támogatást? Ezek után is megakarjuk őt választani 2022-ben?
A jobbosok mind azt mondják, hogy Orbán mindig a magyarok érdekeit nézi. Ha tényleg a magyarok érdekeit nézi, akkor hogyhogy elbukott ennyi pénzt?
leszarom,a politikusoké és vállalkozóké a támogatás összege.
Az uniós tagság az átlag embernek csak átok,az ingatlan árak is az uniós polgárok miatt drága, a külföldiek milliárdokat költenek a magyar ingatlanok felvásárlására.
Magyarország költségvetésének az elenyésző hányada.
Menjünk a Dunának miatta?
Kérdező
Azt ugye érted, hogy a vita alapja az volt, hogy a magyar kormány szerint a Norvég Alap pénze olyan szervezetekhez jutott el akikhez nem kellene? Hogy pont amiatt ment az egész vita a pénzek ELOSZTÁSÁRÓL? mert a norvégok olyanoknak akarták juttatni akik a magyar kormány szerint nem kellene, hogy ebből pénzt kapjanak a korábban látható céljaikhoz?
Most akkor én kérdezem tőled, felfogtad hogy ennek, hogy egy fillér sem jön az országba a Norvég Alaptól, kik az igazi vesztesei? Pontosan ezek a civil szervezetek, mert nem kapnak belőle semmit?
Érted te azt, hogy a magyar kormány szempontjából itt nem történt semmi tragédia? Hiszen ezt akarták, hogy ezek a szervezetek, a pártpolitikai céljaikhoz ne kapjanak a norvégoktól pénzt.
Nem más civil szervezettől vonták el ezeket a pénzeket, nem valamiféle fideszes vagy kormánypárti szervezet nem jut ehhez a 77 milliárdhoz, hanem azok a civil szervezetek, akik éppen a kormány ellenében kampányoltak volna belőle.
Én örülök a hírnek. Tuti biztos vagy abban, hogy te is örülsz neki?
Az eddigiek ismeretében nem létezik az az összeg, aminek az elvesztegetése, ellopása egyszer csak majd az utolsó csepp lenne a pohárban.
Akik stabilan a pénzüknél vannak, a propagandával manipulálhatók, és akik még értelmezni sem tudnak egy ilyen cikket még bőven vannak annyian, hogy biztosítsák a hatalmukat.
"az ingatlan árak is az uniós polgárok miatt drága, a külföldiek milliárdokat költenek a magyar ingatlanok felvásárlására."
De fura, nekem pedig tökre úgy tűnt, hogy a CSOK megjelenésével egy időben lőttek ki az árak🤪🤪
Nyugodj meg, narancskrumpli, az agymenésednek köze sincs a valósághoz. 2019-ben a külföldiek ingatlanvásárlásai az összes tranzakció 4,5%-át tették ki, ez az arány régóta stagnál. Minden 25-ből 1. Tavaly pedig értelemszerűen még ennél is jóval kevesebbet.
A fideszeseknek mindegy.
Legalabb nincs sorosgyurcsanymigrancsmelegfiapedofilfiameleg.
Itt az összes fideszes milliós nettó fizetéssel bír, és szerintük az egesz ország tökéletesen teljesít.
Volt egy ilyen ismerősöm.
A 15 éves lánya kórházi fertőzésben halt meg.
Soha többet nem szavaz a fideszre.
6-os, a külföldiek hatása érvényesül az ingatlan árakban és az albérleti árakban is. Az ingatlan árakban, ha nem is közvetve, de közvetlenül az eladók fejében hatnak, ugyan is csak 1 példa, és nyilván nem reprezentatív, 9. kerület fővámhoz közel az egyik haverom most adja el az albérletnek szánt lakását, és ő mondta, hogy ideje mint a tenger, nem fogja olcsóbban árulni, mint a 2019-es szint, mivel úgy is lesz előbb utóbb egy külföldi, aki ki fogja csengetni neki a pénzt. Azaz ő a nagyobb keresetű vagy befektetésű külföldiekre vár és vár, mert nem sürgős eladnia az ingatlanját. Gondolom én nem csak ő gondolkozik így egyedül, vagy nem tudom.
Az albérleti ugyan ez a kiadók a külföldi diákok munkavállalalók keresetéhez/fizetéséhez emelték meg emelik az árakat, nem a magyar diákok meg ámblok a magyar keresethez ezért IS szálltak el az árak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!