Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jó dolog politizálni?

Jó dolog politizálni?

Figyelt kérdés
Úgy gondolod, hogy értesz is hozzá, vagy csak okoskodásból politizálsz?

#Politizálás.
2021. szept. 24. 07:43
 1/9 anonim ***** válasza:
Persze, normálisan igen.
2021. szept. 24. 07:53
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha Orbánt megnézed egy sikeres vállalkozás. 11 év alatt hirtelen milliárdosok nőttek ki körülötte. Persze ő mint miniszterelnök, egy átlágos polgárnak játssza el magát, akinek még a hitelét is kell fizetni, mert az imidzsét egy kicsit rombolná, hogy épp a saját kormányzása lett milliárdos. Ezért a milliárdjait kihelyezte apjához, Orbán Győzőhöz, vejéhez, Tiborcz Istvánhoz, és jó barátjához Mészáros Lőrinchez.
2021. szept. 24. 07:56
 3/9 anonim ***** válasza:
Mit értesz ezalatt? Mert másokkal politikáról én már nem beszélek, annyi begyepesedett-agymosott ember van, hogy csuda. Nem hagyják magukat zavartatni olyan dolgoktól, mint pl. a tények. Ha megkérdezik a véleményem elmondom és kész.
2021. szept. 24. 08:00
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem olyan jó, horgászni jobb, de kell.
2021. szept. 24. 08:03
 5/9 anonim ***** válasza:
Kérdezd a Fidesz+Kdnp-s csapatot, és nézd meg mennyit gazdagodtak 12 év alatt.
2021. szept. 24. 08:09
 6/9 Fsms ***** válasza:

Nem jó manapság.

Nem szívesen lennék egy fideszes országgyűlési képviselő. Megmondják neki , hogy mit csináljon, ha azt teszi kicsi család kapja az uniós, állami megrendeléseket, támogatásokat egyébként ha nem teszi kirakják.

Inkább éljek ahogy most mint a mások elvegyék az önálló gondolkodásomat, és részt vegyek az ország kifosztásában kiárusításaban.

2021. szept. 24. 08:10
 7/9 anonim ***** válasza:
Olyanokkal, akiket érdekelnek a tények és az észérvek, jó dolog, de az ilyen ember nagyon ritka.
2021. szept. 24. 08:16
 8/9 anonim ***** válasza:

Attól függ, mit értünk politizálás alatt. Nálam ez kb annyi, hogy követem a fontosabb politikai eseményeket, elolvasom a főbb híreket, választások előtt megismertem a jelöltek programját. Ez szerintem a minimum, amit minden választópolgárnak meg kellene tennie, része a társadalmi felelősségvállalásnak, hogy tájékozódás után arra szavaz, akit érdemesnek tart rá.

Most, ilyen közel a választásokhoz, ennél kicsit jobbat követem az eseményeket, elég sok interjút, vitaműsort néztem az elmúlt hetekben, és természetesen nekem is van olyan (személy, párt), amelyik szimpatikus, és olyan, amelyik nem.

De ha azt értjük politizálás alatt, hogy másokkal politikai vitákat folytatok, esetleg próbálok meggyőni embereket a saját velemenyemrol, akkor nem, én nem szoktam politizálni. Ilyen témákról nagyon kevés emberrel szoktam beszélgetni, pár csaladtaggal, a férjemmel vitázni is szoktunk néha (van néhány dolog, amit máshogy látunk, de a nagy részében egyetértünk), és egy olyan barátnőm van, akivel még lehet ilyenekről is beszélgetni, másokkal nem szoktam, vagy csak nagyon érintőlegesen.

Hogy érték-e hozzá, azt nem tudom, tanultam politológiát is az egyetemen, de nem hiszem, hogy ez olyan sokat jelent. Bizonyos témákhoz értek, az ezekhez kapcsolódó politikai döntéseket elég megalapozottan tudom kritizálni, ha úgy gondolom, hogy nem megfelelőek, a többire viszont csak ugyanolyan ralatasom van, mint bárki másnak.

2021. szept. 24. 08:31
 9/9 anonim ***** válasza:
Ad egy tájékozottsági szintet.
2021. szept. 24. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!