Nagyon durva dolog így beszélni fideszes politikusokkal, vagy ezt érdemlik?
Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm, egy doktor egyébként, szerintem nincs az univerzumban ember, aki ennyire utálná a fideszt, mint Ő. Állandóan elküldi őket a csába Facebookon, névvel, arccal. Múltkor az egyik vezető fideszes homofób kiírása alá csak annyit írt: "- Te gyökér!". Szabad ilyet, vagy ez nagyon durva?2021. aug. 1. 20:05
1/13 anonim válasza:
Fideszessel csak így lehet beszélni. Gyűlöletkampányra gyűlölet a válasz.
2/13 anonim válasza:
Azorbán elhintette a gyűlölet magvait és azok mostmár kikelnek minden korosztályban és minden néprétegben nincs kivétel, a gyűlölet az gyűlöletet szűl. orbán óriási hibát követett el akkor mikor a gyülöletre alapozta a kampányát ma már egy egész ország utálja egymást és orbánt is meg mindenki mindenkit.
3/13 anonim válasza:
1: Persze , tudod mi a gyűlölet kampány? Amikor a fideszes szavazókról úgy beszélnek mint a kutyák. Hát a baloldal sem veti meg a gyűlölet keltést , néha az egyház ellen , néha csak a zorbán ellen. Mindik ilyenekkel jönnek , hogy: diktatúra , lopás , O1G , krumpli osztás , de ekkor mindig kussolnak amikor arra kerül sor , hogy: Gyuri miért ilyen gazdag? Hogy miért küldte ki a rendőröket a tüntetőkre? Hogy miért használhhatta ingyen a bowling pályát janiczak dávid? Hogy lackner csaba miért mondta azt , hogy :" Hügye az a polgármester, aki ilyen olyan korrupcióval nem keres meg 100 milliót"? Hogy Gréczy Zsolt milyen képeket csinált? Tudom tudom minden balos rá fog nyomni , hogy rossz válasz , de azért gondolkodjatok el a kérdéseken!
4/13 anonim válasza:
Ez egyenes következménye a fidesz tevékenységének. Már nincs ország, nincs haza, csak egy darab föld. Ahol van egy rakás ember, akik egy kanál vízben megfojtanák egymást. Nézzél a fészre, ezer komment és egy emberi mondat nincs közötte.
5/13 anonim válasza:
Érdekes én azt tapasztaltam , hogy sok balos gyűlöli az országát , munkatársaim , olyanokat mondtak , hogy magyarország az eu pöcegödre. Én szeretem az országomat , mint sok fideszes szavazó és nem akarjuk a Fletóhoz hasonló emberekhez adni az irányítást.
6/13 anonim válasza:
Full semleges. Egy sas sem rökönyödik meg azon, hogy 1 szúnyog hogyan zizeg.
7/13 anonim válasza:
20:41! pont a fideszesek mondanak ilyeneket az EU-ról te nagy tévedésben vagy, a balosok pont hogy rokonszenveznek az EU-val. hol élsz te? :))))
8/13 anonim válasza:
7:Csak azért rokonszenveznek , mert ott sokan elhiszik a hazugságaikat, ha ott azt mondnák , hogy viktor homofób, akkor elhinnék , kezdem sejteni miért lépett ki anglia.
9/13 anonim válasza:
Nekem az egyik egyetemi tanárom viselkedik hasonlóan. Szerintem meg kellene hagyni a csőcseléknek a trágárkodást és aki nem annak érzi magát, az ne a csőcselékkel trágárkodjon, hanem értelmes dolgokkal próbáljon hatni a környezetére.
10/13 anonim válasza:
Így alapvetően azt mondom, hogy mellőzzük a trágárkodást de Orbán mégiscsak szétlopta az országot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!