Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nagyon durva dolog így beszéln...

Nagyon durva dolog így beszélni fideszes politikusokkal, vagy ezt érdemlik?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm, egy doktor egyébként, szerintem nincs az univerzumban ember, aki ennyire utálná a fideszt, mint Ő. Állandóan elküldi őket a csába Facebookon, névvel, arccal. Múltkor az egyik vezető fideszes homofób kiírása alá csak annyit írt: "- Te gyökér!". Szabad ilyet, vagy ez nagyon durva?
2021. aug. 1. 20:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
63%
Fideszessel csak így lehet beszélni. Gyűlöletkampányra gyűlölet a válasz.
2021. aug. 1. 20:06
 2/13 anonim ***** válasza:
58%
Azorbán elhintette a gyűlölet magvait és azok mostmár kikelnek minden korosztályban és minden néprétegben nincs kivétel, a gyűlölet az gyűlöletet szűl. orbán óriási hibát követett el akkor mikor a gyülöletre alapozta a kampányát ma már egy egész ország utálja egymást és orbánt is meg mindenki mindenkit.
2021. aug. 1. 20:11
 3/13 anonim ***** válasza:
25%
1: Persze , tudod mi a gyűlölet kampány? Amikor a fideszes szavazókról úgy beszélnek mint a kutyák. Hát a baloldal sem veti meg a gyűlölet keltést , néha az egyház ellen , néha csak a zorbán ellen. Mindik ilyenekkel jönnek , hogy: diktatúra , lopás , O1G , krumpli osztás , de ekkor mindig kussolnak amikor arra kerül sor , hogy: Gyuri miért ilyen gazdag? Hogy miért küldte ki a rendőröket a tüntetőkre? Hogy miért használhhatta ingyen a bowling pályát janiczak dávid? Hogy lackner csaba miért mondta azt , hogy :" Hügye az a polgármester, aki ilyen olyan korrupcióval nem keres meg 100 milliót"? Hogy Gréczy Zsolt milyen képeket csinált? Tudom tudom minden balos rá fog nyomni , hogy rossz válasz , de azért gondolkodjatok el a kérdéseken!
2021. aug. 1. 20:12
 4/13 anonim ***** válasza:
74%
Ez egyenes következménye a fidesz tevékenységének. Már nincs ország, nincs haza, csak egy darab föld. Ahol van egy rakás ember, akik egy kanál vízben megfojtanák egymást. Nézzél a fészre, ezer komment és egy emberi mondat nincs közötte.
2021. aug. 1. 20:35
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
Érdekes én azt tapasztaltam , hogy sok balos gyűlöli az országát , munkatársaim , olyanokat mondtak , hogy magyarország az eu pöcegödre. Én szeretem az országomat , mint sok fideszes szavazó és nem akarjuk a Fletóhoz hasonló emberekhez adni az irányítást.
2021. aug. 1. 20:41
 6/13 anonim ***** válasza:
Full semleges. Egy sas sem rökönyödik meg azon, hogy 1 szúnyog hogyan zizeg.
2021. aug. 1. 20:45
 7/13 anonim ***** válasza:
82%
20:41! pont a fideszesek mondanak ilyeneket az EU-ról te nagy tévedésben vagy, a balosok pont hogy rokonszenveznek az EU-val. hol élsz te? :))))
2021. aug. 1. 20:47
 8/13 anonim ***** válasza:
9%
7:Csak azért rokonszenveznek , mert ott sokan elhiszik a hazugságaikat, ha ott azt mondnák , hogy viktor homofób, akkor elhinnék , kezdem sejteni miért lépett ki anglia.
2021. aug. 1. 20:57
 9/13 anonim ***** válasza:
Nekem az egyik egyetemi tanárom viselkedik hasonlóan. Szerintem meg kellene hagyni a csőcseléknek a trágárkodást és aki nem annak érzi magát, az ne a csőcselékkel trágárkodjon, hanem értelmes dolgokkal próbáljon hatni a környezetére.
2021. aug. 1. 21:39
 10/13 anonim ***** válasza:
76%
Így alapvetően azt mondom, hogy mellőzzük a trágárkodást de Orbán mégiscsak szétlopta az országot.
2021. aug. 1. 21:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!