2022-ben a magyarok véget fognak vetni ennek a nagyon sötét, nagyon korrupt korszaknak, és normális országban akarnak majd élni?
Nem a kerdezett kommentelo vagyok. A korrupciós botranyokat, amibol megszamlalhatatlanul sok van leszamitva, valamint a nevetseges kepmutatasukon tul szenely szerint, nekem mint 27 eves valasztopolgarnak ezek a legfobb problemai:
Kilatastalan jovo: a Fidesz csak a nagycsaladosokat tamogatja, azokat akik ebben nem asszisztalnak mert belatjak, hogy egyreszt tulnepesesett igy is a vilag masreszt ilyen fizetesek (minimalber 200k Ft, ami egy vicc) nem eri meg tobb gyereket szulni, igy engem semmilyen formaban nem tamogata. Viszont a baromi magas fogyasztoi arak nincsenek parhuzamban a magas fizetesekkwl. Aki manapsag nem vallalkozik, nincs benne valami urambatyam kapcsolatban, normal fizetesbol nehezen el meg, hiszen ahogy irtam, az arak nyugatiak, akkor a fizetesek miert nem azok? Miert van az hogy olcsobb az elelmiszer a neneteknel, 3x akkora fizetes mellett?
Kepmutatas: szeressuk az EU penzet, de alljunk szemben veluk, csinaljunk ellensegkepet, gyulolkodjunk, es igy probaljunk hatalmat fitogtatni.
Jarvanykezeles: szarjuk le hanyan halnak meg, szerezzunk be jo aron kinai es orosz vakcinat, amibol meggazdagszunk, makd hitessuk el a neppel, milyen jol kezeltuk a jarvanyt. Ja, igaz hogy az EU nagy reszeben tobben oltottak be magukat, mert ott van szakertoi kommunikacio, nem csokos rekotork mint ez a Merkeley, aki amugg nem is virologus, mondja meg, hogy miert kell oltakozni.
Befogadobb legkor: ha fekete, arab, meleg, lezbikus vagy, akkor a nep ellensege vagy. Ritka mergezo ez a gondolkodasmod, es erdekes modon, Nyugat-Europa sem dolt ossze, mert elfogado tarsadalom jellemzi oket, nem a gyulolkodes.
Urambatyam rendszer.
Hosszasan lehetne meg fejtegetni, de meg se fordulna a frjemben h 22-ben is ezt a rendszert tamogassam.
"Elég lesz vajon a romák, erdélyiek és ukránok szavazata? "
Nem lesz elég, ahogy eddig se volt elég. De velünk, normális, józan gondolkodású magyarokkal elég lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!