2022-ben a magyarok véget fognak vetni ennek a nagyon sötét, nagyon korrupt korszaknak, és normális országban akarnak majd élni?
13# én meg végre egyszer el fogok menni szavazni és a Fideszre!!
Azt is megmondom miért ....
Én átéltem Gyurcsány 6 éves időszakát. Az nekem és szinte mindenki számára sz@r volt, lehet akárhogyan szépíteni.
Azóta én is, a családom is sokkal könnyebben boldogul, jobban élünk, haladunk, nem visszafelé, mint anno.
Engem ez érdekel!!!
A jogállamiságot, a diktatúrát, Lölőzést meg hagyjuk szerintem....a kormányzati teljesítmény sokkal fontosabb.
Bár megjegyzem, én semmilyen diktatúrát nem látok, olvass csak Ezalényeg Hírklikk, stb t.
Ahol diktatúra van, ott ilyen nem mehet!
A másik, nem vagyok biztos benne, hogy migranskérdésben nem történne fordulat. Nekem ez a helyzet jó.
Következő: LMBTQ. Teljesen egyetértek a gyermekvédelmi törvénnyel, el is olvastam!!!
Szóval miért szavazzak egy bukott DK S Gyurcsányra??? És nekem teljesen mindegy, hogy ott van még Karácsony, Jakab, Klára asszony... amúgy egyik sem valami nagy eresztés, DE mindegy, mert Gyurcsány szövetségesei. Az egyik konkrétan a felesége.
Végül, a kérdező szerint itt korrupció, sötét korszak, stb.
Hát azért az elég furcsa, hogy 11 év kormányzás után a Fidesz egymagában annyi szavazóval bír, mint a Mi hazánk kivételével az egész ellenzéki oldal.... akkor itt valami nem stimmel!!!!!
"Azóta én is, a családom is sokkal könnyebben boldogul, jobban élünk, haladunk, nem visszafelé, mint anno."
De az ugye megvan, hogy 2010 óta egy folyamatos villággazdasági konjunktúra van, vagyis nem Orbán érdeme az, ami van, csak mázlija van, hogy kifogott egy jó időszakot, amikor olcsó a pénz és ömlik be az EU-ból is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!