Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 2022-ben a magyarok véget...

2022-ben a magyarok véget fognak vetni ennek a nagyon sötét, nagyon korrupt korszaknak, és normális országban akarnak majd élni?

Figyelt kérdés
Elég lesz vajon a romák, erdélyiek és ukránok szavazata? Mert (magyar) vidéken is már nagyon sokan érzik ezt borzalmat ami most van.

2021. szept. 22. 05:51
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
54%
Az ellenzéknek gyűlölet programja van: bebörtönzés, vagyonelkobzás. Szajkózzák bizonyítékok nélkül. Leszámolásra készülnek, törvényeket sértve. Ez lenne a jövőkép?
2021. szept. 22. 07:49
 12/38 anonim ***** válasza:
41%
Igen. Végetvetnek ennek a Fidesz korszaknak és egy szabad liberális, LMBTQ érzékenyítő, migráns országba lépünk át. Ahol szabadon lehet élni menekültként. Egyedüli negatívum az államcsőd, de azt valahogy elviseljük a szabadságért
2021. szept. 22. 07:51
 13/38 anonim válasza:
18%
Én elmegyek szavazni az ellenzéki összefogásra. Tegye ezt mindenki, és ne csak legyintsen. Esélyt kell adni a másik oldalnak is, 12 év kiskirálykodás meg urambátyámkodás után. Külön pozitívum, hogy jobboldali és baloldali tömb is van ami egyensúlyt adna. A fidesz alatt a felső 10 ezer járt jól csak, és mit értek el? Hoztak ide kínai multikat, amik éhbérért dolgoztatnak. A magyar emberek jobbat érdemelnek ettől.
2021. szept. 22. 08:07
 14/38 anonim ***** válasza:
71%

13# én meg végre egyszer el fogok menni szavazni és a Fideszre!!

Azt is megmondom miért ....

Én átéltem Gyurcsány 6 éves időszakát. Az nekem és szinte mindenki számára sz@r volt, lehet akárhogyan szépíteni.

Azóta én is, a családom is sokkal könnyebben boldogul, jobban élünk, haladunk, nem visszafelé, mint anno.

Engem ez érdekel!!!

A jogállamiságot, a diktatúrát, Lölőzést meg hagyjuk szerintem....a kormányzati teljesítmény sokkal fontosabb.

Bár megjegyzem, én semmilyen diktatúrát nem látok, olvass csak Ezalényeg Hírklikk, stb t.

Ahol diktatúra van, ott ilyen nem mehet!

A másik, nem vagyok biztos benne, hogy migranskérdésben nem történne fordulat. Nekem ez a helyzet jó.

Következő: LMBTQ. Teljesen egyetértek a gyermekvédelmi törvénnyel, el is olvastam!!!

Szóval miért szavazzak egy bukott DK S Gyurcsányra??? És nekem teljesen mindegy, hogy ott van még Karácsony, Jakab, Klára asszony... amúgy egyik sem valami nagy eresztés, DE mindegy, mert Gyurcsány szövetségesei. Az egyik konkrétan a felesége.

Végül, a kérdező szerint itt korrupció, sötét korszak, stb.

Hát azért az elég furcsa, hogy 11 év kormányzás után a Fidesz egymagában annyi szavazóval bír, mint a Mi hazánk kivételével az egész ellenzéki oldal.... akkor itt valami nem stimmel!!!!!

2021. szept. 22. 08:19
 15/38 anonim ***** válasza:
81%
Le vagy maradva, már 2010-ben véget vetettünk a nagyon sötét, nagyon korrupt korszaknak.
2021. szept. 22. 08:22
 16/38 anonim válasza:
25%
A fidesz alatt is jöttek be migránsok. Nem gondolnám, hogy az ellenzék alatt többet engednének be, max kevéssel többet. Nem tudom miért ez az emberek egyik legnagyobb félelme. A meghatározó ellenzéki médiát pedig nyilvánvalóan el akarják hallgattatni, csak a látszat kedvéért hagynak némi porszemet belőle, hogy el tudják mondani, hogy márpedig sajtószabadság van.
2021. szept. 22. 08:39
 17/38 anonim ***** válasza:
100%
Annak a korszaknak már 2010-ben véget vetettünk. Ideje lenne feldolgoznod.
2021. szept. 22. 08:54
 18/38 anonim ***** válasza:
95%
#14. Ennyi, hasonlóan vagyok én is. Sosem éreztem még azt, hogy kénytelen leszek elmenni szavazni, és a Fideszre szeretnék voksolni, de most kifejezetten azt érzem, hogy ha az ellenzék nyerne, az óriási katasztrófa lenne. Váltsunk le Orbánt akkor, ha van jobb. Ezek nem azok.
2021. szept. 22. 09:02
 19/38 anonim ***** válasza:
0%

"Azóta én is, a családom is sokkal könnyebben boldogul, jobban élünk, haladunk, nem visszafelé, mint anno."

De az ugye megvan, hogy 2010 óta egy folyamatos villággazdasági konjunktúra van, vagyis nem Orbán érdeme az, ami van, csak mázlija van, hogy kifogott egy jó időszakot, amikor olcsó a pénz és ömlik be az EU-ból is?

2021. szept. 22. 09:23
 20/38 anonim ***** válasza:
80%
Valóban nem ajánl mást az ellenzék, mint gyűlölet programot leszámolással. A másik alternatíva szerint a fiam és a menyem 800-800 ezer forint befizetett személyi jövedelemadót kap vissza 2022 februárjában. Többet fizettek, de ez is valami.
2021. szept. 22. 09:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!