Normális ha ezért szavazok a Fideszre?
Arról van szó, hogy egyszerűen gyűlölöm a fejlődést. A Progresszív ember tökéletes ellentéte vagyok, bármi modernizálódik azt egyszerűen ki nem állatom (kivéve ha visszafelé fejlődik valami, mert annak örülök).
Az én gondolkodásom alapja kB az, hogy akkor jó a világ, ha ma olyan fejlettség van, mint tegnap, és holnap olyan fejlettség lesz mint ma, és jövőre meg ötven év múlva is.
Ennek az eszmének pedig a Fidesz a legmegfelelőbb párt, hiszen kb az ő gondolkodásuk is ez.
Ja, és a kérdés halálkomoly, egyáltalán nem vagyok troll.
El kell szomorítsalak, hogy a Fidesz is nagyon progresszív sok mindenben, de néppárti jelleg miatt belefér.
Ted Kaczynski könyvét ismered? Lehet tetszene neked!
Miért lenne jó, ha az maradna, ami most van? Mostani korszak az valahogy ilyen semmilyen, mintha megállt volna a történelem, egyik napról a másikra jönnek fel és tűnnek el trendek, semminek nincs tétje, korszaknak még ideológiája sincs. Én sem szeretem a változást, de konzervatívként egy épkézláb mondatot nem tudnék mondani arról, hogy mihez ragaszkodok a "most" - ból. Talán a Netflix előfizetéshez, de ezt még leírni is nevetséges.
Sokszor azon gondolkozom, hogy én vagyok Boomer, hogy az újabb generációt degeneráltabbnak érzem és a 2000-es éveket pedig jobbnak, nosztalgikusabbnak, de ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy a technológia robbanás szerű fejlődése mégis akkora változást hozott el, hogy akár igazam is lehet, hogy különleges a mostani helyzet.
Mindenesetre nem érzem azt, hogy lenne "most", egyet pislogsz, s többet változik a világ, mint régen 100 év alatt.
Én mindig arra a pártra szavazók, amelyik a legközelebb esik az én gondolkodásomhoz.
Ez most a fidesz.
Volna mit javulniuk, de ebben a kínálatban nekem ez a legközelebbi.
Én a fejlődés szót nem szeretem, legalább is ilyen értelemben. Fejlődés az, hogy már olyan "okos" kütyük vannak, hogy lassan az embernek olvasnia sem kell tudnia? Ez fejlődés?
Jobban szeretem a változás szót. Annak lehet pozitív és negatív tartalma is.
Amúgy mindenki arra szavaz, akire akar. Vagy el sem megy, az is egy döntés.
A progresszió régen egy pozitív szó volt. A reform is.
Most meg mind a kettő valami zavaros és sötét irányt jelent.
"Arról van szó, hogy egyszerűen gyűlölöm a fejlődést."
Akkor nem, akkor valamelyik ellenzéki pártot javasolom, m1 melyik mert mind egyforma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!