Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fidesz hívők,tényleg ez a...

Fidesz hívők,tényleg ez a normális kommunikáció?

Figyelt kérdés
A HirTv-n és a többi kormány szócsövön, folyamatos a hülyézés és egyéb becsmérlő jelző használata! Ti azt írjátok, hogy az ellenzék a gyűlöletkeltő! Melyik, nem fideszes orgánumon halljátok azt, hogy így beszélnek? Én egyiken sem! Tegnap, próbáltam nézni a HírTv politikai műsorát. 10 perc után elég volt! Gajdics Ottó, akiről nem tudtam semmit, folyamatosan hülyézett és ócsárlóan beszélt az ellenzéki újságírókról. Megnéztem, hogy ki ez az ember. Szerinte az IKEA megszívatta őt és más fideszes szimpatizánst amikor ott vásárolt! És ezt vajon hogy csinálták? Ez az ember is egy klinikai eset!
2021. szept. 17. 09:35
1 2 3
 1/23 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
31%
Nekem meg az ellenzéki "vitaműsor" volt hányinger-keltő, de ahogy itt olvasom, nem csak én vagyok így ezzel.
2021. szept. 17. 09:38
 2/23 anonim ***** válasza:
36%
Teljesen normális, felvették az ellenzék által diktált szintet. O1G ellen ki is tiltakozott ellenzéki oldalon?
2021. szept. 17. 09:40
 3/23 A kérdező kommentje:
#1-2 Ti itt ültök és várjátok, mikor lehet írni a hülyeséget!
2021. szept. 17. 09:41
 4/23 anonim ***** válasza:
59%
Csak bemutatták a jobboldali morális fölényt.
2021. szept. 17. 09:42
 5/23 anonim ***** válasza:
73%

#6 Nagyon megy nektek ez az áldozatszerepben tetszelgés. 12 éve van hatalmon a Fidesz, de valahogy mégis sok fideszes elnyomva érzi magát.

Titeket mindenki bánt.

Megy egy ocsmány gyűlöletkeltés mindkét oldalról ez tény, csak a fideszesek ezt se látják, azt hiszik ők szentek, a baloldal csinálja. A valóság meg az, hogy amit a jobboldal művel az többszöröse a baloldali gyűlölködésnek.

A kérdés meg az volt, hogy miért van, hogy az atv, telex, 444 sokkal kulturáltabb, mint a hvg, m1, pesti srácok és társai.

Erre még ezt is letagadjátok.

2021. szept. 17. 09:59
 6/23 anonim ***** válasza:
34%

Nekem 2 kérdésem van:

-Mit jelent az, hogy fidesz "hívő"?

(Fideszes vagyok, de nem vagyok megkeresztelve, nem gyakorlom a vallást)

-Miért dumál olyan "normális" kommunikációról, aki szerint tök rendben az "O1G", meg a napi 24 órában történő rágalmazás: tolvajok, szemetek, "lónak a faxxát", diktátor, nőgyűlölő...?

2021. szept. 17. 10:06
 7/23 steven95 ***** válasza:
75%
Egyetértek kérdező. A kormánybarát médiumok nyelvezete egyértelműen lezüllött, mely jó indikátora, hogy megítéljük a kormányt és szavazóbázisának egy bizonyos mértékű összetevőjét. Morális és erkölcsi értelemben is a szakadék szélén egyensúlyoznak.
2021. szept. 17. 10:08
 8/23 anonim ***** válasza:
42%

11

A züllés ott kezdődik, amikor a 2018-as választások másnapján konkrétan lehülyézte az egyik ellenzéki médium az egész országot.

2021. szept. 17. 10:14
 9/23 anonim ***** válasza:
37%
Az egész ellenzék azt érdemli, amit kap. Mindegyik egy utolsó, szemét tetű gazember, és az O1G szerinted honnét ered?
2021. szept. 17. 10:18
 10/23 anonim ***** válasza:
57%

Ellenzéki műsorokban, pl. ATV-n normálisan kommunikálnak. Lehet velük nem egyetérteni, de nem hülyézik, idiótázzák a másik oldaliakat.

A jobbos műsorokban viszont ez rendszeres, Bayer, Gajdics, meg a többi.

2021. szept. 17. 10:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!