Fidesz hívők,tényleg ez a normális kommunikáció?
#6 Nagyon megy nektek ez az áldozatszerepben tetszelgés. 12 éve van hatalmon a Fidesz, de valahogy mégis sok fideszes elnyomva érzi magát.
Titeket mindenki bánt.
Megy egy ocsmány gyűlöletkeltés mindkét oldalról ez tény, csak a fideszesek ezt se látják, azt hiszik ők szentek, a baloldal csinálja. A valóság meg az, hogy amit a jobboldal művel az többszöröse a baloldali gyűlölködésnek.
A kérdés meg az volt, hogy miért van, hogy az atv, telex, 444 sokkal kulturáltabb, mint a hvg, m1, pesti srácok és társai.
Erre még ezt is letagadjátok.
Nekem 2 kérdésem van:
-Mit jelent az, hogy fidesz "hívő"?
(Fideszes vagyok, de nem vagyok megkeresztelve, nem gyakorlom a vallást)
-Miért dumál olyan "normális" kommunikációról, aki szerint tök rendben az "O1G", meg a napi 24 órában történő rágalmazás: tolvajok, szemetek, "lónak a faxxát", diktátor, nőgyűlölő...?
11
A züllés ott kezdődik, amikor a 2018-as választások másnapján konkrétan lehülyézte az egyik ellenzéki médium az egész országot.
Ellenzéki műsorokban, pl. ATV-n normálisan kommunikálnak. Lehet velük nem egyetérteni, de nem hülyézik, idiótázzák a másik oldaliakat.
A jobbos műsorokban viszont ez rendszeres, Bayer, Gajdics, meg a többi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!