Fidesz hívők,tényleg ez a normális kommunikáció?

Az O1G egy frappáns politikai indíttatású betűszó. Összetett a mögötte meghúzódó, szinte meme-szerű hatásmechanizmus és jelentés. Nem lehet csak szimpla trágárkodást , lezüllött közbeszédet látni mögötte.
A nem kormánybarát médiumok nem úgy kezdik a műsort, hogy: jó reggelt, O1G. A kérdés a médiatartalmakra vonatkozott. És ott igen is akad drámai és túlzásokba eső ál-szörnyülködő hangvétellel felvezetett embert becsmérlő beszédmódok.

#14 "Ellenzéki műsorokban, pl. ATV-n normálisan kommunikálnak. Lehet velük nem egyetérteni, de nem hülyézik, idiótázzák a másik oldaliakat."
Aha.
Az ugye nem zavar téged, hogy Bangóné patkányozása is az ATV műsorában történt meg, Niedermüller rémisztő képződményeknek is az ATV-ben nevezte az embereket, ahogy ott hangzanak el sorra a fideszeseket, fideszes szavazókat mocskoló kijelentések sorra az ellenzéki politikusoktól.
Maradjunk annyiban, hogy jól követed a főnöködet, te is hazudsz reggel, éjjel meg este!

17: újságírókról volt szó, nem politikusokról, a kérdésben Gajdics meg a többi szerepel, úgyhogy ne terelj.
Amit mondtam, arra vonatkozott, hogy az ATV-es újságírók nem hülyézik, idiótázzák a másik oldalt. Gajdics, Bayer meg a többi igen.

"Ezen az oldalon 1 hét alatt 6 üzenetet kaptam ellenzékiektől, amiben elhordanak engem mindennek, sőt, a családom halálát kívánják. És akkor ti sipákoltok kommunikációról? Egyszerűen undorítóak vagytok."
Ez sajnálatos, de van különbség aközött, ami egy kommentszekcióban zajlik.
Meg ha egy TV műsorban a műsorvezető mondja ezt.
Sajnálom, ha nem érzed a különbséget, hogy a kettő miért más.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!