Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fidesz hívők,tényleg ez a...

Fidesz hívők,tényleg ez a normális kommunikáció?

Figyelt kérdés
A HirTv-n és a többi kormány szócsövön, folyamatos a hülyézés és egyéb becsmérlő jelző használata! Ti azt írjátok, hogy az ellenzék a gyűlöletkeltő! Melyik, nem fideszes orgánumon halljátok azt, hogy így beszélnek? Én egyiken sem! Tegnap, próbáltam nézni a HírTv politikai műsorát. 10 perc után elég volt! Gajdics Ottó, akiről nem tudtam semmit, folyamatosan hülyézett és ócsárlóan beszélt az ellenzéki újságírókról. Megnéztem, hogy ki ez az ember. Szerinte az IKEA megszívatta őt és más fideszes szimpatizánst amikor ott vásárolt! És ezt vajon hogy csinálták? Ez az ember is egy klinikai eset!
2021. szept. 17. 09:35
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
40%
Mert az mennyire normális kommunikáció, amikor az O1G-ről cikkeztek hetekig? Arról meg inkább ne is beszéljünk, hogy amikor tényekkel szembesültök, akkor meg szerintetek mindenki hülye...
2021. szept. 17. 10:26
 12/23 steven95 ***** válasza:
34%

Az O1G egy frappáns politikai indíttatású betűszó. Összetett a mögötte meghúzódó, szinte meme-szerű hatásmechanizmus és jelentés. Nem lehet csak szimpla trágárkodást , lezüllött közbeszédet látni mögötte.

A nem kormánybarát médiumok nem úgy kezdik a műsort, hogy: jó reggelt, O1G. A kérdés a médiatartalmakra vonatkozott. És ott igen is akad drámai és túlzásokba eső ál-szörnyülködő hangvétellel felvezetett embert becsmérlő beszédmódok.

2021. szept. 17. 10:30
 13/23 anonim ***** válasza:
40%

#14 "Ellenzéki műsorokban, pl. ATV-n normálisan kommunikálnak. Lehet velük nem egyetérteni, de nem hülyézik, idiótázzák a másik oldaliakat."

Aha.

Az ugye nem zavar téged, hogy Bangóné patkányozása is az ATV műsorában történt meg, Niedermüller rémisztő képződményeknek is az ATV-ben nevezte az embereket, ahogy ott hangzanak el sorra a fideszeseket, fideszes szavazókat mocskoló kijelentések sorra az ellenzéki politikusoktól.

Maradjunk annyiban, hogy jól követed a főnöködet, te is hazudsz reggel, éjjel meg este!

2021. szept. 17. 10:34
 14/23 anonim ***** válasza:
25%
Nahát, normális választ írtam, és ezek a végtelenül toleráns és humánus ellenzékiek lepontoztak. De azért szörnyűlködnek, hogy milyenek a fideszesek. Képmutatás 2.0
2021. szept. 17. 10:49
 15/23 anonim ***** válasza:
62%

17: újságírókról volt szó, nem politikusokról, a kérdésben Gajdics meg a többi szerepel, úgyhogy ne terelj.

Amit mondtam, arra vonatkozott, hogy az ATV-es újságírók nem hülyézik, idiótázzák a másik oldalt. Gajdics, Bayer meg a többi igen.

2021. szept. 17. 10:49
 16/23 anonim ***** válasza:
71%
a fidesz világ éltében ezt csinálta. bármit tett, ráfogta másra.
2021. szept. 17. 10:51
 17/23 anonim ***** válasza:
71%

"Ezen az oldalon 1 hét alatt 6 üzenetet kaptam ellenzékiektől, amiben elhordanak engem mindennek, sőt, a családom halálát kívánják. És akkor ti sipákoltok kommunikációról? Egyszerűen undorítóak vagytok."

Ez sajnálatos, de van különbség aközött, ami egy kommentszekcióban zajlik.

Meg ha egy TV műsorban a műsorvezető mondja ezt.

Sajnálom, ha nem érzed a különbséget, hogy a kettő miért más.

2021. szept. 17. 10:51
 18/23 anonim ***** válasza:
67%
21: ez szokásos fideszes trükk itt, hogy ha az újságíróikat kritizálják, akkor a kommentelőket hozzák fel ellenpéldaként, nem pedig az ellenzéki újságírókat, akiktől nem tudnak pl. lehülyézést idézni a tévés műsorokból, amikben megjelennek, míg Bayeréktől bőven lehet
2021. szept. 17. 10:53
 19/23 anonim ***** válasza:
83%
Új kedvencem: zalatnay cini ( kisbetűvel ), azért írta alá a stop gyurcsányt, mert elege van a gyűlölködésből 🤣😁 Az érte kapott 10milla mellékes 😅
2021. szept. 17. 11:10
 20/23 A kérdező kommentje:
#5-ös. Nagyon önérzetes vagy! Nem tudom, hogy túl éled-e ezt, holott a te írásod nekem sokkal durvább mint amit én írtam! Bayer, Kövér, Szíjjártó és Kocsis mind úgynevezett " közjogi méltóság". Így kommunikál és ti azt gondoljátok, ti is így beszélhettek! Ők magasról tesznek mindenki fejére, ti is ezt tartjátok követendő példának. Lehet ezt szépíteni, de fölösleges. Egyben bízom és remélem, így is lesz! 2022-ben le lesz váltva a fidesz és az oktatás az egészségügy a kultúra és az élet színvonal végre olyan lesz amilyennek kell lennie!
2021. szept. 17. 11:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!