Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fidesz hívők,tényleg ez a...

Fidesz hívők,tényleg ez a normális kommunikáció?

Figyelt kérdés
A HirTv-n és a többi kormány szócsövön, folyamatos a hülyézés és egyéb becsmérlő jelző használata! Ti azt írjátok, hogy az ellenzék a gyűlöletkeltő! Melyik, nem fideszes orgánumon halljátok azt, hogy így beszélnek? Én egyiken sem! Tegnap, próbáltam nézni a HírTv politikai műsorát. 10 perc után elég volt! Gajdics Ottó, akiről nem tudtam semmit, folyamatosan hülyézett és ócsárlóan beszélt az ellenzéki újságírókról. Megnéztem, hogy ki ez az ember. Szerinte az IKEA megszívatta őt és más fideszes szimpatizánst amikor ott vásárolt! És ezt vajon hogy csinálták? Ez az ember is egy klinikai eset!
2021. szept. 17. 09:35
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

17

Már bocs, de azok a figurák, akik itt gyaláznak engem és a családom 1 hete (de ez igaz a facebookra is), azok honnan tanulják, hogy engem halálosan gyűlölni kell? Valahol csak beleverték ezt a halálos gyűlöletet a fejükbe, ha ilyen agresszívan reagálnak.

2021. szept. 18. 09:10
 22/23 anonim ***** válasza:
83%

21 Nem biztos, lehet hogy ilyen aberraltan szulettek.

Sajnos mindenhol vannak ilyenek.

Ezt az kozallapotot meggyozodesem, hogy a Fidesz okozta. Folyamatosan provokaljak az embereket ezek a Bayer felek, amit a parlamentben megengedtek maguknak aznis botranyos.

Neked meg meggyozodesed, hogy a baloldal tehet rola. Ugyse tudjuk meggyozni egymast.

2021. szept. 18. 11:39
 23/23 anonim ***** válasza:
37%

22

Ez egy paradoxon, mert elvileg egy ellenzéki soha nem néz m1-et sem hír tv-t, tehát vérszemet valahol máshol kapnak. Ez viszont visszavezet ahhoz, amit napi szinten olvasnak. Én viszont olvasok hvg-t, és 444-et is, nézem az atv-t is, mégsem ugrok neki habzó szájjal a családosoknak és azoknak, akik szabad elhatározásból oda szavaznak ahová ők gondolják. Egyre inkább úgy gondolom, hogy a többségük tele van agresszióval, amit mesterségesen indukálnak azok a híres hírportálok.

2021. szept. 18. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!