Fidesz hívők,tényleg ez a normális kommunikáció?
17
Már bocs, de azok a figurák, akik itt gyaláznak engem és a családom 1 hete (de ez igaz a facebookra is), azok honnan tanulják, hogy engem halálosan gyűlölni kell? Valahol csak beleverték ezt a halálos gyűlöletet a fejükbe, ha ilyen agresszívan reagálnak.
21 Nem biztos, lehet hogy ilyen aberraltan szulettek.
Sajnos mindenhol vannak ilyenek.
Ezt az kozallapotot meggyozodesem, hogy a Fidesz okozta. Folyamatosan provokaljak az embereket ezek a Bayer felek, amit a parlamentben megengedtek maguknak aznis botranyos.
Neked meg meggyozodesed, hogy a baloldal tehet rola. Ugyse tudjuk meggyozni egymast.
22
Ez egy paradoxon, mert elvileg egy ellenzéki soha nem néz m1-et sem hír tv-t, tehát vérszemet valahol máshol kapnak. Ez viszont visszavezet ahhoz, amit napi szinten olvasnak. Én viszont olvasok hvg-t, és 444-et is, nézem az atv-t is, mégsem ugrok neki habzó szájjal a családosoknak és azoknak, akik szabad elhatározásból oda szavaznak ahová ők gondolják. Egyre inkább úgy gondolom, hogy a többségük tele van agresszióval, amit mesterségesen indukálnak azok a híres hírportálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!