A liberális elit cigányellenesnek minősítette ezt 6 perces (szerintem) szórakoztató rajzfilmet. Rasszista vagy sem?
https://www.youtube.com/watch?v=LySw9xqaHBw
Szerintem meg az rasszista, aki ennyiből levonja a következtetést, hogy azok a szülők csak cigányok lehetnek. Szerintetek szórakoztató ez a rajzfilm? És rasszizmust véltek felfedezni benne?
Kedves kérdező elmondom ez hogyan működik a kultúrbalos körökben.
Sok vitát lefojtattam már velük és tényleg van egy ilyen kör akikkel nehéz erről beszélni. Tehát sorrend attól függ hogy mennyire sikerül áttörni azokat a libsi doktrinákat amivel próbálják maszatolni a témát.
Akkor lássuk, íme a lista:
1: Letagadják a problémát, "nincs itt semmi látnivaló"
2:Kisebbségi témában szólasz meg (mármint olyan értelemben hogy nem elsősorban mint áldozat tekintesz rájuk, hanem forszírozni mered hogy "hát izé, azért annak oka van hogy a nyomor és az iskolázatlanság újratermeli magát) akkor egyből megkapod hogy te valaki(kik) ellen úszítasz, kijavítanak mint valami óvodást hogy ilyet biza nem lehet lehet mondani.
3:Ha tovább boncolod a témát akkor ezen a szinten már rasszistának kiáltanak ki.
4: Miután érvekkel cáfoltad és elmegyaráztad hogy miért is nem vagy te rasszista utána esetleg tovább léphetsz erre a harmadik szintre, ami azt jelenti hogy ha van is probléma erről akkor sem szabad beszélni róla mert akkor majd minden rendbejön :) És különben is Orbán és a Fidesz tehet az egészről, hogy több száz éve nem hajlandóak beilleszkedni,a romák a magyart pedig parasztnak hívják, és egy idióta sutyeráknak gondolják aki hajlandó helyettük dolgozni.
5. Ha sikerült eddig eljutnod a vitában akkor gyakorlatilag az lesz részükről a konklúzió hogy többet kell simogatni a kis buksijukat és több pénzt kell nekik osztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!