A liberális elit cigányellenesnek minősítette ezt 6 perces (szerintem) szórakoztató rajzfilmet. Rasszista vagy sem?
https://www.youtube.com/watch?v=LySw9xqaHBw
Szerintem meg az rasszista, aki ennyiből levonja a következtetést, hogy azok a szülők csak cigányok lehetnek. Szerintetek szórakoztató ez a rajzfilm? És rasszizmust véltek felfedezni benne?
Family Guy, Brickleberry, South Park is gyerekeknek készült és egyáltalán nem vicces?
"hogy ezt 2021-ben ki lehet adni."
Miért nem illik bele 2021-be?
Egyébként semmi köze a tájszóláshoz.
„Ez nem egyenlő egy beismerős vallomással?”
Én úgy tudom, ezt a youtube rakja rá, ha elegen jelentik.
"Igen, rasszista, csak nem a megfelelő réteg reagál rá, hiszen nem cigányoknak állítják be a befogadó szülőket, hanem valami vidéki suttyó magyarnak."
Mitől vidéki? Szerintem egyszerűen tanulatlan buta, dologtalan, lusta szülőknek állítja be a mese szereplőit. Mi phaszért kell mindenre rasszizmust kiálltani?
Attól rasszista leszek mert lenézem és utálom a tanulatlan, buta, dologtalan, lusta embereket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!