Melyik "elit" suliba jár Karácsony Gergely gyereke? Ahova Gyurcsány lánya is járt? Melyik ez? A híradóban láttam, de nem mondták melyik az.
Én is arra gondoltam,azért kérdeztem.
Hagyd békén azt a gyereket.Mindegy kié,csak egy kislány.(gondolom..)
A híradóban úgy mondták ez Budapest legelitebb baloldali magán iskolája.
Érdekel, hogy melyik lehet ez a baloldali magán suli. Ennyi. A gyerek nem érdekel.
Egy elit magán iskola sohasem bal vagy jobb oldali. Egyszerűen nem engedheti meg magának. Ott a gyerekek képesség fejlesztésére koncentrálnak, nem mint sajnos sok Orbán rezsim által lerombolt állami képzésben, ahol a gyerekeket összeszerelő üzemeknek képzik.
A Fidesz kifejezetten fel a gondolkodó emberektől, veszélyt látnak benne.
Burkoltan ez a kérdés is ezt sugallja.
Pont azon gondolkoztam,hogy egy iskola hogy lenne már jobb vagy bal vagy mit tudom én milyen oldali.
Csak mert egy adott párt képviselőjének a gyereke oda jár? A gyerek se tartozik egyik oldalhoz se azért mert a szülei politizálnak,kicsi is ahhoz.Nincs jobb vagy baloldali gyerek,jobb vagy baloldali iskolával.Gyerek van.
Most,ha gyakran vásárolnak valahonnan akkor a bolt is X oldali? 🙄
Én nem vagyok Fidesz támogató, utálom őket.
A híradóban mondták így szó szerint "elit baloldali magániskola" ezért is tettem fel a kérdést, hogy mi a csuda, melyik suli lehet ez, ami "baloldali" ?
Én sem értettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!