A liberális elit cigányellenesnek minősítette ezt 6 perces (szerintem) szórakoztató rajzfilmet. Rasszista vagy sem?
https://www.youtube.com/watch?v=LySw9xqaHBw
Szerintem meg az rasszista, aki ennyiből levonja a következtetést, hogy azok a szülők csak cigányok lehetnek. Szerintetek szórakoztató ez a rajzfilm? És rasszizmust véltek felfedezni benne?
Függetlenül hogy kikről akart szólni ez valami botrányos. Nem tudom hogy a rossebbe gondolták ezt komolyan hogy ezt 2021-ben ki lehet adni.
Amúgy meg a hülye is látja hogy ez a két fura karakter a romákról alkotott sztereotípiákat jeleníti meg.
Nem bírom ezt a mesét(unokahúgom miatt volt szerencsém látni pár részt) viszont inkább az a rasszista aki rögtön a cigányokra asszociál.
Viszont egyre nehezebb olyan tartalmat csinálni amiben ne találnának valami rasszistát, vagy társadalmilag elfogadhatlan dolgot.
"Készítői nem tervezik törölni a videót, de a gyerekeknek szánt mese elérhetőségét időközben úgy állították át, hogy már csak 18 éven felüliek nézhetik meg."
Ez nem egyenlő egy beismerős vallomással?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!