Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi az LMBTQ végcélja? Mikor...

Mi az LMBTQ végcélja? Mikor mondják azt, hogy elég, teljesültek a céljaink?

Figyelt kérdés

Ha tegyük fel megvalósulna, hogy házasodhatnak, fogadhatnak örökbe egyenrangúan a férfi-nő tagú párokkal, akkor vége lenne a követeléseiknek?

Vagy ha nem, akkor minek kell még teljesülnie? Mikor valósul meg teljesen szerintük az egyenlőség?

2021. szept. 20. 09:04
1 2 3 4 5
 31/42 Vuk-91 ***** válasza:
56%

Nos, a liberalizmus, azaz szabadelvűség, mindig fog tevékenykedni. De ha a mai helyzetre gondolsz, akkor elmondom a feltételeket:

1.: - Az emberi életminőség általános javítása. Ez alatt az ember mindennapi problémáit értem, amelyek sokak számára súlyos következményekkel járnak, főleg hosszú távon. Olyan, mint a szegénység, munkanélküliség, otthontalanság, ilyenek.

2.: - A hátrányos helyzetű emberek (fogyatékkal élőktől kezdve a szegényekig), és a társadalomból a törvénytelen során kitaszított, üldözött emberek (lmbt+, nem keresztény vallásúak, színesbőrűek) támogatása.

3.: - A 2. pontban említett emberek felé irányított ellenséges, gyűlölködő viselkedés minimalizálása vagy eliminálása.

4.: - Esélyegyenlőség biztosítása függetlenül bőrszíntől, vallástól (vagy annak hiányától), nemtől, stb. Kivéve azoknak, akik komoly károkozással járó tevékenységet folytatnak (nemi erőszakot tevők, gyilkosok, rablók, illetve a gyűlölködő magatartást tanúsító embereknek viselniük kell tetteik és véleményeik következményét, egy újabb Adolf Hitler szituációt elkerülendő). Ezen belül az lmbt, színesbőrűek, nők és a fogyatékkal élők és stb. érdekeinek védelme a heteronormatív, kereszténységen nevelkedett, fehérek és férfiak által dominált társadalom visszaéléseivel szemben (többletjogokról szó sincs, ezt csak belebeszélik a jajveszékelő, de egyébként sokkal kiváltságosabb ellenforradalmárok).

5.: - Elszámoltatás az emberi méltóságot érő bűntettekért a még élő elkövetőkön, az előbb felsorolt érdekvédelem részeként

6.: - A társadalom pozitív irányba való terelése.

7.: - A vallás és az állam különválasztása, és tartása, annak megakadályozása, hogy bármilyen vallási nézet politikai hatalomra jusson, elkerülendő az olyan viselkedésformák visszatérését, amelyek pl.: a keresztény társadalom történelmében fordultak elő.

7.: - A tudomány, az egészségügy, és az oktatás (többek között) fejlesztése, és mindenféle

Rövidebben a liberalizmus a társadalom formálásáról szól, olyan problémák megoldásáról, amelyek igazságtalanul károsítják ártatlan emberek életét és egészségét (testi-lelki egyaránt), mindezt azért, mert mások a többieknél.

Ehhez lehet olyan nézeteket csatolni, mint a feminizmus (női érdekvédelmi mozgalom, mert sokan még mindig csak szexuális eszközként tekintenek a nőkre, és sok nő verésben részesül, a nemi erőszak pedig továbbra is probléma), a környezetvédelem (senki nem akar egy olyan földön élni, ami gyakorlatilag alkalmatlanná vált az élet biztosítására csak azért, mert a többség túl idióta ahhoz, hogy tudatosuljon benne hogy márpedig minden tettének vannak következményei), és egyebek. A szocializmus támogatása is sokszor előfordul liberális körökben, mert ugye a szocializmusnak azonosak az ígéretei. Mint mondtam, többletjogokról szó sincs. Egyszerűen élni akarnak azok, akiket nem szeretnek a normik.

2021. szept. 27. 10:36
 32/42 anonim ***** válasza:
28%

,,1.: - Az emberi életminőség általános javítása. Ez alatt az ember mindennapi problémáit értem, amelyek sokak számára súlyos következményekkel járnak, főleg hosszú távon. Olyan, mint a szegénység, munkanélküliség, otthontalanság, ilyenek."

Szociális kérdés, nem sok köze van a liberalizmushoz.

,,A hátrányos helyzetű emberek (fogyatékkal élőktől kezdve a szegényekig), és a társadalomból a törvénytelen során kitaszított, üldözött emberek (lmbt+, nem keresztény vallásúak, színesbőrűek) támogatása."

Vagyis osszunk ingyenélő tetves parazitáknak pénzt, hiszen eddig is milyen jól működött😂😂😂 Tudod mit? Üljetek össze aztán tőlem odaadhatjátok a homokosnak meg a cigányoknak a teljes vagyonokat, sőt haza is vihetitek őket csak minket hagyjatok békén! Mindig máséval kell verni a csalánt ugye?

Arról nem is beszélve hogy 2021ben kirekesztésről óbégatni nevetséges, tekintve hogy a fehér, keresztény, heteroszexuális embereknél mindenki fontosabb, ráadásul ezek a csoportok az ő pénzükön élnek.

Magyarán én fizetek neked mindent te meg ajvékolsz hogy de el vagy nyomva és még többet követelsz😆

Ja és pozitív diszkriminációt meg ne is említsük!

,,: - A 2. pontban említett emberek felé irányított ellenséges, gyűlölködő viselkedés minimalizálása vagy eliminálása."

És hogy ki gyűlölködő azt ti mondjátok meg ugye, innentől kezdve ez meg csak agymosás virágynyelven.

,,Ezen belül az lmbt, színesbőrűek, nők és a fogyatékkal élők és stb. érdekeinek védelme a heteronormatív, kereszténységen nevelkedett, fehérek és férfiak által dominált társadalom visszaéléseivel szemben (többletjogokról szó sincs, ezt csak belebeszélik a jajveszékelő, de egyébként sokkal kiváltságosabb ellenforradalmárok)."

A legtöbb visszaélés éppen a kisebbségek részéről jön, az összes ország bűnözési statisztikái ezt bizonyítják.

Milyen kiváltságokra gondolsz? Arra hogy reggel 6ra benn kell lenni, míg más éppen a családi pótlékot költi herbálra amit ráadásul te fizetsz neki? Aztán még jönnek az ilyen fotelforradalmárkodó belpesti paprikajancsik és elmagyarázzák neki hogy milyen privilegizált meg hogy az összes kisebbség nyűgjéért ő felelős🤣Micsoda kiváltság!

,,A vallás és az állam különválasztása"

Le tetszett maradni 200 évvel csókolom!

,,Rövidebben a liberalizmus a társadalom formálásáról szól"

Hát sajnos pedig eredetileg nem erről szólna. Érdekes módon nem hallom a liberálisokat sírni az oltási igazolvány miatt, pedig az egy tényleges jogkorlátozás szemben a lmbtqimádó cigányjogvédők által kitalált mesékkel. Na innen látszik hogy a liberálisok 90% konkrétan 0 önálló gondolattal rendelkezik és csak azt böfögi vissza amit mainstream média lenyom a torkán.

,,olyan problémák megoldásáról, amelyek igazságtalanul károsítják ártatlan emberek életét és egészségét (testi-lelki egyaránt), mindezt azért, mert mások a többieknél."

Ilyen például fehérként élni egy cigány többségű környéken.

Persze titeket ez mindig csak akkor érdekel ha ez az lmbtqsokkal meg színesbőrűekkel történik, a fordítottját ami sokkal gyakoribb meg letagadjátok.

2021. szept. 28. 10:12
 33/42 anonim ***** válasza:
55%

"Vagyis osszunk ingyenélő tetves parazitáknak pénzt, hiszen eddig is milyen jól működött😂😂😂 Tudod mit? Üljetek össze aztán tőlem odaadhatjátok a homokosnak meg a cigányoknak a teljes vagyonokat, sőt haza is vihetitek őket csak minket hagyjatok békén! Mindig máséval kell verni a csalánt ugye?"

Nem is csak penzrol van szo te idiota! Ki mondta hogy adj penzt a melegeknek? Ok is ugyanolyan hasznos tagjai a tarsadalomnak mint a heterok!

"Arról nem is beszélve hogy 2021ben kirekesztésről óbégatni nevetséges, tekintve hogy a fehér, keresztény, heteroszexuális embereknél mindenki fontosabb, ráadásul ezek a csoportok az ő pénzükön élnek."

Szegeny kereszteny hetero feher ferfiak, az persze nem volt baj amikor ok gyarmatositottak orszagokat eroszakkal, nem beszelve a keresztes hadjaratokrol (az a vicc hogy en keresztenyen kivul feher, hetero ferfi vagyok).

2021. szept. 28. 11:01
 34/42 anonim ***** válasza:
75%

"Arról nem is beszélve hogy 2021ben kirekesztésről óbégatni nevetséges, tekintve hogy a fehér, keresztény, heteroszexuális embereknél mindenki fontosabb, ráadásul ezek a csoportok az ő pénzükön élnek."

En meg nem hallottam olyan karomkodast hogy "mocskos feher/hetero" de olyant hogy mocskos b*zi/cigany/neger olyat igen.

A draga magyar szurkolok is rasszista jelzokkel illettek Raheem Sterling-et, miutan golt lott a magyar valogatott ellen.

En meg nem hallottam olyat hogy pl. a nigeriai szurkolok a feher futballistakat illettek volna rasszista jelzokkel.

2021. szept. 28. 12:29
 35/42 Vuk-91 ***** válasza:
64%
Gyakorlatilag a fehér, hetero férfiakra semmilyen csúnya jelző nem készült. Egyszerűen elérték a tökéletesség illúzióját, amit sajnos csak akkor lehet megdönteni, ha kiváltságaikat, amiket a történelem során erőszakkal értek el, elvesztik.
2021. szept. 29. 09:01
 36/42 anonim ***** válasza:
82%

Most se kell rettegesbe elniuk a feher heteroknak (altalanossagban) csak a sok propaganda gyarto ezzel hergeli a szuk latokoru embereket, akikbol itthon eleg sok van (nem csak a FIDESZ van mas part is).

De legalabb megutaltajak a magyarokat Europaval, pl. a magyar-angol meccs jo pelda erre.

Amugy a hetero emberek sosem lesznek hatranyban mert a legtobb ember mindig az lesz.

2021. szept. 29. 09:11
 37/42 anonim ***** válasza:
0%

,,Nem is csak penzrol van szo te idiota! "

Magyarán nem csak arról de arról is😃

Akkor ez gondolom megintcsak egy tartalomnélküli, szentimentális libsi lózung volt.

,,Szegeny kereszteny hetero feher ferfiak, az persze nem volt baj amikor ok gyarmatositottak orszagokat eroszakkal, nem beszelve a keresztes hadjaratokrol "

Most soroljam mások mit csináltak te szerencsétlen? 😂😂😂

Ostoba vagy. Mi közöm nekem a kereszteshadjáratokhoz baromarcúkám? Jelenről beszélünk nem arról hogy mi volt 1000 éve.

,,az a vicc hogy en keresztenyen kivul feher, hetero ferfi vagyok"

Ha tippelnem kéne akkora az orrod mint a Dohány utcai zsinagóga kilincse😆

,,Gyakorlatilag a fehér, hetero férfiakra semmilyen csúnya jelző nem készült."

Aha csak éppen mindenért ők vannak hibáztatja az olyan agymosottak által mint te is.

,,En meg nem hallottam olyan karomkodast hogy "mocskos feher/hetero" de olyant hogy mocskos b*zi/cigany/neger olyat igen."

Akkor gyere le szépen vidékre. A cigányok körében dívik a magyarokat büdös parasztozni.

Mellesleg talán ez azért van mert általában nem a fehérek a büdösek...

,,A draga magyar szurkolok is rasszista jelzokkel illettek Raheem Sterling-et, miutan golt lott a magyar valogatott ellen."

😂😂😂😂

Egyrészt kit érdekel, másrészt semmi bizonyíték nincs rá, harmadrészt szerintem a négerek bűnözése kicsit nagyobb probléma mint egy foccimeccsen való huhogás nem gondolod? Persze hogy nem mert ez szerinted nem is létezikxd

,,En meg nem hallottam olyat hogy pl. a nigeriai szurkolok a feher futballistakat illettek volna rasszista jelzokkel."

Most azon túl hogy szerintem életedben nem voltál focimeccsen(én sem mellesleg) hány fehér is játszik Nigériában??? Mellesleg ha egy fekete idejön az biztonságban van, ellenben fehérként Nigériában már nem igazán... Te most komolyan azt az agyatlan baromságot akarod bemesélni hogy a fehérek a legrasszistábbak? Ahol vezetnek racial profiling statisztikát még a gyűlöletbűncselekmények terén is a feketék vezetnek méghozzá sokszorosan😃

Ja tudom az egész rendszer rasszista 😆

,,Egyszerűen elérték a tökéletesség illúzióját, amit sajnos csak akkor lehet megdönteni, ha kiváltságaikat, amiket a történelem során erőszakkal értek el, elvesztik."

Ha valaki megdolgozik valamiért az nem kiváltság te húgyagyú:DAz ingyenélő retkes kisebbségek vannak abban a kiváltságos helyzetben hogy nem kell dolgozniuk mégis eltartják őket, bűnözhetnek kedvükre a normális lakosság ellen és ráadásul még kritizálni sem szabad őket.

Felejtsétek már el ezt az agymosott újbalos amcsi narratívát! Hol voltak nekünk gyarmataink????

,,Most se kell rettegesbe elniuk a feher heteroknak (altalanossagban) csak a sok propaganda gyarto ezzel hergeli a szuk latokoru embereket, akikbol itthon eleg sok van (nem csak a FIDESZ van mas part is)."

Ne hazudozzál már! Takarodjál lefelé Borsodba aztán meg tudod milyen félni azért mert fehér vagy🤣

,,Amugy a hetero emberek sosem lesznek hatranyban mert a legtobb ember mindig az lesz."

Látom a matek sem az erősséged🙃

Mellesleg már most hátrányban vannak.

2021. szept. 30. 09:24
 38/42 anonim ***** válasza:
76%

Uram atyam ilyen sok utalatot meg egy kommentben nem nagyon olvastam es ideje kicsit helyre tenni a tevhiteket.

"Magyarán nem csak arról de arról is😃"

Mondjal egy mozgalmat ami penz nelkul mukodik

"Ha valaki megdolgozik valamiért az nem kiváltság te húgyagyú:DAz ingyenélő retkes kisebbségek vannak abban a kiváltságos helyzetben hogy nem kell dolgozniuk mégis eltartják őket, bűnözhetnek kedvükre a normális lakosság ellen és ráadásul még kritizálni sem szabad őket."

Ezt nem tudom honnan veszed, masreszt kritizalni sem szabad oket? Miert lecsuknak erte?

"Ne hazudozzál már! Takarodjál lefelé Borsodba aztán meg tudod milyen félni azért mert fehér vagy🤣"

Ezert irtam oda hogy "altalanossagban", persze vannak olyan telepulesek ahol ez nem igy van ezert nem azt irtam hogy "mindenhol". De amugy falun elek.

"Látom a matek sem az erősséged🙃"

Nem tudom hogy mikoze volt annak hogy a heterok soha sem lesznek hatranyban a matekhoz?

"Mellesleg már most hátrányban vannak."

Amugy miben is vannak hatranyban a hetrok? Mert a legtobb ember hetero es ez nem is fog valtozni ezt csak a propaganda partod probalja beadni (vagy nem tudom milyen marhasagot nezel).

Amugy is te mostad ossze a melegeket a nem feher boru emberekkel, amivel az a gond hogy az egyik szexualis orientacio a masik meg etnikum kerdese.

2021. szept. 30. 10:24
 39/42 anonim ***** válasza:
76%
Amúgy meg tényleg, mégis milyen hátrányt szenvednek a heterok? 🤣🤣
2021. okt. 1. 13:44
 40/42 anonim ***** válasza:
82%

"Amúgy meg tényleg, mégis milyen hátrányt szenvednek a heterok?"

Azt meg nem talata ki, de erdekelne.

2021. okt. 1. 15:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!