Miért vannak ilyen nagyra a pécsi pride-al, mikor kinn voltak max 2000-en?
Figyelt kérdés
És az egész egy hazug híren alapul, mert azóta számtalanszor bebizonyosodott, hogy a két pécsi orvost nem a melegségük miatt bántották (honnan tudták volna), hanem a klasszikus cigit tarháló kisebbségi jelenet zajlott le... Szóval 2000 ember volt erre kíváncsi, a pécsiek kifejezetten tiltakoztak ellene. Most ehhez képest egyes oldalak valami történelmi áttörésként ünneplik.2021. szept. 19. 15:54
1/11 steven95 válasza:
Látom megütötte az ingerküszöböd. Akkora jelentősége megis volt, hogy rosszul legyél miatta. ;)
2/11 A kérdező kommentje:
Tehát ez volt a jelentősége, hogy provokáljatok? Jó tudni.
2021. szept. 19. 17:10
3/11 steven95 válasza:
Te gondolod így, de bizonyítsd. :)
4/11 anonim válasza:
Na itt a napi homofob kerdes.
(Ha nem lenne az akkor nem porogne egy olyan ugyon amit Pecs kozeleben elokent sem hallottam).
Azt meg ok sirnak hogy mindig az LMBTQ a tema, ok kerdeznek rola allandoan.
Kivancsi vagyok hogy ez az eset hogy neheziti meg a draga kerdezo kis eletet, ha van neki egyaltalan.
5/11 anonim válasza:
Hm vajon ezt ki tette fel?
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__11..
6/11 A kérdező kommentje:
5 - nem én, de ha én lettem volna az miért baj? Szerinted ez csak egy embert idegesít?
2021. szept. 20. 09:50
7/11 anonim válasza:
Ellentüntetőből meg volt kb. 70. Ez alapján ők állnak nyerésre.
8/11 anonim válasza:
Őszintén szólva nem tudom nagyobb volt a füstje mint a lángja az egésznek.
És tegyük hozzá a kint lévők 10 százaléka volt meleg,20 százalék baloldali-liberális politikus,70 százalék pedig külföldi propagandista volt.
9/11 anonim válasza:
Leszbiként fölöslegesnek és károsnak tartottam. Ezzel már maguk alatt vágják a fát, felmérés is volt és a Pécsi emberek nagyobb százaléka nem szerette volna, hogy megtarsák. A Budapesti pride szerintem rendben van, sajnos még nem voltam, de ez már inkább kellemetlen.
10/11 Godaime válasza:
A pécsiek egy bizonyos százaléka ( félholt kriptaszökevények ) tiltakoztak csupán ellene. Meg a kigyúrt "hetero" focisták akik később egymás arcát csókolgatták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!