A többségi társadalomnak miért rossz, ha a melegeknek rejtőzködniük kell?
A melegeknek értem, hogy nagy előrelépés, ha nyíltan felvállalhatják másságukat, de egy nem érintett embernek mitől lesz ettől teljesebb az élete, hogy ilyet is lát?
Mondjuk az tény, hogy vannak olyan emberek, akiknek pl. gyereke meleg és nem akarja ezt elmondani és akkor így talán könnyebbé válik majd.
Én amúgy nem vagyok homofób, csak nem érzem akkora problémának ezt, hogy kiálljak mellettük.
,,Ahogy azt sem bizonyítja semmi, hogy te heterónak születtél, mégsem kérdőjelezem meg."
Nem a lótúrót. Éppen az lmbtq lobbi támogatói azok akik állandóan látenseznek😃
Az a baj, hogy a magyar társadalom még nem érett meg ezeknek a dolgoknak a feldolgozására.
Tölünk nem is olyan nagyon messze százezrek vonulhatnak az utcára probléma nélkül, ellenségeskedés nélkül.
(Pl. a bécsi parádé)
21-es, én nem kerdőjeleztem meg. Nem is tenném, felőlem mindenki mondja annak magát, aminek akarja. De válaszolni nem válaszoltál.
Miért kéne bizonyítani a homoszexualitás veleszületettségét, ha a heteroszexualitásé sincs bizonyítva?
,,Miért kéne bizonyítani a homoszexualitás veleszületettségét, ha a heteroszexualitásé sincs bizonyítva?"
Egyiket se kell, a társadalomnak viszont a heteroszexualitás a hasznos még akkor is ha nem veleszületett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!