Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A többségi társadalomnak...

A többségi társadalomnak miért rossz, ha a melegeknek rejtőzködniük kell?

Figyelt kérdés

A melegeknek értem, hogy nagy előrelépés, ha nyíltan felvállalhatják másságukat, de egy nem érintett embernek mitől lesz ettől teljesebb az élete, hogy ilyet is lát?

Mondjuk az tény, hogy vannak olyan emberek, akiknek pl. gyereke meleg és nem akarja ezt elmondani és akkor így talán könnyebbé válik majd.

Én amúgy nem vagyok homofób, csak nem érzem akkora problémának ezt, hogy kiálljak mellettük.

2021. szept. 19. 18:31
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
0%

,,Ahogy azt sem bizonyítja semmi, hogy te heterónak születtél, mégsem kérdőjelezem meg."

Nem a lótúrót. Éppen az lmbtq lobbi támogatói azok akik állandóan látenseznek😃

2021. szept. 24. 11:02
 22/40 anonim ***** válasza:
90%

Az a baj, hogy a magyar társadalom még nem érett meg ezeknek a dolgoknak a feldolgozására.

Tölünk nem is olyan nagyon messze százezrek vonulhatnak az utcára probléma nélkül, ellenségeskedés nélkül.

(Pl. a bécsi parádé)

2021. szept. 24. 11:09
 23/40 anonim ***** válasza:
86%

21-es, én nem kerdőjeleztem meg. Nem is tenném, felőlem mindenki mondja annak magát, aminek akarja. De válaszolni nem válaszoltál.

Miért kéne bizonyítani a homoszexualitás veleszületettségét, ha a heteroszexualitásé sincs bizonyítva?

2021. szept. 24. 13:55
 24/40 anonim ***** válasza:
90%
aki szerint a homoszexuálitás divat és döntés kérdése, legyen már holnaptól 2 hétig homoszexuális
2021. szept. 25. 10:18
 25/40 anonim ***** válasza:
18%
Ez egy nagyon hasznos válasz volt ! :-)
2021. szept. 25. 12:56
 26/40 anonim ***** válasza:
16%

,,Miért kéne bizonyítani a homoszexualitás veleszületettségét, ha a heteroszexualitásé sincs bizonyítva?"

Egyiket se kell, a társadalomnak viszont a heteroszexualitás a hasznos még akkor is ha nem veleszületett.

2021. szept. 27. 09:45
 27/40 anonim ***** válasza:
89%
Tehát egy ember hasznosságát szerinted csak és kizárólag az határozza meg, hogy szaporodik-e.
2021. szept. 27. 09:51
 28/40 anonim ***** válasza:
0%
Hát nem de ha szaporodik nagyobb eséllyel lesz aki a homárok nyugdíjkáját is kitermeli és nem kell abdulékhoz folyamodni utánpótlásért.
2021. szept. 27. 09:55
 29/40 anonim ***** válasza:
0%
Mellesleg hiába nem szeretnétek róla tudomást venni a homoszexualitás meg a heteroszexualitás sehogy sem egyenértékű amúgy sem.
2021. szept. 27. 09:56
 30/40 anonim ***** válasza:
86%
Ez nem több mint a személyes véleményed.
2021. szept. 27. 10:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!