Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A többségi társadalomnak...

A többségi társadalomnak miért rossz, ha a melegeknek rejtőzködniük kell?

Figyelt kérdés

A melegeknek értem, hogy nagy előrelépés, ha nyíltan felvállalhatják másságukat, de egy nem érintett embernek mitől lesz ettől teljesebb az élete, hogy ilyet is lát?

Mondjuk az tény, hogy vannak olyan emberek, akiknek pl. gyereke meleg és nem akarja ezt elmondani és akkor így talán könnyebbé válik majd.

Én amúgy nem vagyok homofób, csak nem érzem akkora problémának ezt, hogy kiálljak mellettük.

2021. szept. 19. 18:31
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
93%
#8 ja értem, a határontúli csak otthon a négy fal között legyen magyar, ugye? és fegyverrel fogsz azok ellen menni akiknek más a véleménye mint neked? és ezt nyilvánosan be is vallod? teljesen hülye vagy? mennyivel vagy jobb mint egy szélsőséges muszlim?
2021. szept. 19. 20:23
 12/40 anonim ***** válasza:
11%
Nincs bajom a melegekkel, legyenek azzal akivel akarnak, de ne vonuljanak, a Pride zászlót ne az ablakuk alá lógassák ki ahol ők nyilván nem látják csak az aki arra megy. Ne legyen kötelező filmes kvóta(mondjuk ez még csak az Oscar díjhoz kell).
2021. szept. 19. 21:13
 13/40 anonim ***** válasza:
5%
Nekem igen is bajom van a melegekel meg azzal is hogy, az egyetemen diplomát adnak gender elméletre.Meg filmekben való kvoták is idegesitenek.És a provokálásnak fegyveres le zárása lesz.Mert a valásra nem adnak diplomát zászlojuk sincs meg kvotájuk sincs minden filmben.Ja meg a valás felépitete magát nem másoktol vett el jogokat meg területeket.Ja meg a valásnak vannak rossz oldalai pedofil papok.A melegség meg csak jó lehett ki tudja hány fiatal halt meg mert be vette ezt a hülyeséget.A melegek gyilkosok .
2021. szept. 20. 08:05
 14/40 anonim ***** válasza:
76%

Annak a bolondnak, aki a saját ostoba homofób világnézetét többséginek hiszi: nincs igazad. A normális többségnek tök mindegy hogy ki kivel él, kavar.

A kérdezőnek: És miért jó a többségi társadalomnak ha eltapossa a kisebbséget, egy tök semleges tulajdonság miatt? Miért jó a többségi társadalomnak ha kriminalizál egy embercsoportot egy nem ártalmas tulajdonság alapján? Az megvan hogy az aktuális politika akárkiből kisebbséget, támadhatót tud csinálni? Ma a melegek vannak ellenségnek kikiáltva, holnap talán éppen rajtad találnak fogást valami ürüggyel. A maffia bandának éppen most a melegek vannak terítéken, (a migráncs -Soros-Brüsszel szentháromság mellett, amit az IQ szegény választótáboruk bekajál lazán) összemossák a homoszexualitást a pedofíliával- teljesen alaptalanul. Csak mondom: a legtöbb gyerekek elleni szexuális bántalmazás elkövetője még csak nem is pedofil,nem meleg, hanem hetro férfi, aki arra gerjed hogy tehetetlen az áldozata. És ez az elkövető az esetek jelentős többségében a vér szerinti, vagy nevelőapa.

Az hogy ellenségnek kiáltanak ki valakit, akitől "védeni " kell a gyerekeket, jelenleg nem több mint politikai eszköz, figyelemelterelés. Jó lenne ha annyira minimális ész lenne a társadalomban, hogy egyéneket ítélne meg, nem csoportokat.

Ha olyan megveszekedetten védeni akarnák a gyerekeket, ott kéne kezdeniük, hogy ne mászhasson rá akárki büntetlenül egy tizennégy éves gyerekre , mert a beleegyezési korhatár.... Egy tizennégy éves még az orvoshoz se mehet úgy hogy a szüleit ne tájékoztassák.de szexuálisan kihasználható a törvény szerint. Ez azért "kicsit" nagyobb probléma mint az hogy baszogassák a melegeket, akiknek annyi a bűnük hogy nem az ellenkező nemmel dugnak...

2021. szept. 20. 08:37
 15/40 anonim ***** válasza:
100%

6-os, a homoszexualitás nem életforma. Legjobban talán a balkezesekhez tudnám hasonlítani.

A kérdés szintúgy passzol. Miért gyártanak balkezes eszközöket, ha az emberek nagyrésze jobbkezes és miért háborítaná fel a jobbkezeseket, ha beszüntetnék a balkezes eszközök gyártását? Ebben az esetben nyilván jelen van a kereslet-kínálat is, de az emberek együttérzése is. Szerintem ugyanez játszik szerepet a melegek esetében is.

13-as, a vallást két l betűvel írják. Miközben a katólikus egyház kiterjesztette a hatalmát több országot is leigázott fegyveresen, főként a Közel-Keleten. A középkorban a katólikus egyház kivégeztette azokat, akik nem értettek egyet azzal, amit mondtak, a tudósokat is, akik azt mondták, hogy a Föld gömb (geoid) alakú és, hogy a Föld forog a Nap körül, ugyanis akkoriban a katólikus egyház hivatalos álláspontja szerint a Föld lapos volt és a Nap a Föld körül forgott.

A katólikus vallás hatására tették illegálissá a homoszexualitást szerte Európában, Afrikában és a gyarmatokban, az Iszlám miatt Ázsia nagyrészén. Megbecsülni sem lehet, hogy hány tízezer embert végeztek ki az egyházak csak a homoszexualitásuk miatt.

Én nem tudok olyanról, aki azért halt volna meg, mert mondjuk én meleg vagyok. Sokan lesznek öngyilkosok, mert a társadalom nem fogadja el a melegségüket, de ez nem a mi hibánk, hanem a társadalomé. Na akkor ki és miért a gyilkos?

2021. szept. 22. 16:09
 16/40 anonim ***** válasza:
86%
"A melegség meg csak jó lehett ki tudja hány fiatal halt meg mert be vette ezt a hülyeséget.A melegek gyilkosok" A melegek? A melegek gyilkosok mert a homofóbok a halálba kergettek ki tudja hány embert? Na ne szórakozz..
2021. szept. 22. 19:34
 17/40 anonim ***** válasza:
3%

Nem kötelező homokosnak lenni. Ha valaki gusztustalan módon akár élni egye meg amit megfőzött!

2021. szept. 23. 09:35
 18/40 anonim ***** válasza:
89%
Tehát szerinted rendben van mások zaklatása, bántalmazása egy olyan dologért ami- a téveszméddel ellentétben - nem választott, és ártalmatlan tulajdonság? A gyűlölködés ellenben választott- és az uszítás, gyűlölettekés, mások bántalmazása büntethető kategória. Komám, kezeltesd magad, mert durván elmebeteg vagy....
2021. szept. 23. 13:26
 19/40 anonim ***** válasza:
3%
A homárok magukat kergetik halálba, nem kell terelni a felelősséget! A téveszméiddel ellentétben meg semmi nem bizonyítja hogy homokosnak születnének.
2021. szept. 23. 17:00
 20/40 anonim ***** válasza:
86%
Ahogy azt sem bizonyítja semmi, hogy te heterónak születtél, mégsem kérdőjelezem meg.
2021. szept. 23. 18:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!