Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mik azok az okok ami miatt...

Mik azok az okok ami miatt valaki a Fideszre szavaz?

Figyelt kérdés

Amióta a Fidesz hatalmon van és bárkitől kérdeztem, még soha egy értelmes választ nem kaptam a "Mer' a Gyurcsány jóbb vót" féle válaszoktól eltérőt.

Egyedül amit hallottam, vagy elfogadhatónak tudok gondolni, az 1 kulcsos adórendszer. (Ennek én például pártolója vagyok nem fideszesként)

Illetve a dohányboltok. Sok fideszes személy jókor volt jó helyen és ez máig sokaknak az egzisztenciáját biztosítja, elég szépen akár.

Hallottam már olyanról is, hogy mert jó a családpolitikájuk, de az csak egy mézesmadzag, vagy az hogy nem telepítenek be migránsokat az országunkba, amiről szintén tudjuk, hogy sajnos nem igaz.

Most tekintünk el azoktól a személyektől, akik utalványok meg zsák krumplik miatt szavaznak.

Te milyen értelmes okokból szavaztál/szavazol a fideszre?

2021. szept. 19. 11:54
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
51%
Közmunkával/segélyezéssel való sakkban tartás miatt.
2021. szept. 19. 13:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!