A Táncsics radikális balpárt megalázó vereséget fog mérni a FIDESZ-re?
*Hazánk LEGERŐSEBB pártja
(vicc)
A TRBP jelenleg úgy van, mint a viccben István:
István minden héten fohászkodik, hogy Istenem segíts, hogy megnyerjem a főnyereményt a lottón! Aztán néhány hónap múlva megszólal egy dörgő hang az égből: Fiam, könyörgöm, legalább egyszer az életben vegyél már egy lottót!
A bírósági nyilvántartás szerint a párt bejelentett képviselőjének bejelentett megbízatása 2020. június 8-án megszűnt. Így, több mint egy éve nincs olyan személy, aki a párt nevében bármit intézhetne, így például senki sem tudja a pártot választáson jelölőszervezetként bejelenteni. Ezért jelöltet sem tudnak állítani. Vagyis pontosan nulla fő TRBP jelöltre lehetne szavazni, ennyi juthatna az országgyűlésbe képviselőként. Ezért, ha a FIDESZ jelöltjei összesen egyetlen szavazatot kapnak az országban, akkor is 1:0-ra legyőzik a TRBP-t.
Tudom, hogy még van egy fél év, de addig legalább egyszer, egy időben, egy helyen össze kéne gyűlnie határozatképes létszámban a párt küldöttjeinek, és dönteniük kellene; aztán ezt valakinek be is kéne jelentenie a bíróságon. Több mint egy eltelt év alatt bizonyítottan nem sikerült.
Sajnálom, de Ferenczik Róbert párttá minősítette mozgalmát
"Hallasd a hangod te magyar"
FGRP
Új kezdet Magyarország
Itt beszél a programjáról és bejelenti a pártalapítást
Én sokáig azt hittem, hogy ez a párt valami GYK vicc, csak lemaradtam az elejéről.
De győzni nem fog, indulni sem.
#4 Mutass a GYK-n kívül egyetlen egy helyet, ahol említik ezt a pártot!
Kérdező: Álmodik a nyomor (© A.E.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!