Támogatnátok a gólyatáborok betiltását, vagy legalábbis radikális átszervezését akár rendőri felügyelet bevonását?
Ezekben a gólyatáborokban mindenki felnőtt ember. Ha nem tetszik nem muszáj elmenni. Ha elmentél, és valamiben nem akarsz részt venni, nem muszáj.
Mégis mit kellene rendőrnek megakadályoznia? Hogy ne igyanak 18 pluszos állampolgárok? Hogy ne dugjanak akik akarnak? Hogy ne adjanak fakultatív csapatépítő feladatot a felsőbb évesek?
Ismétlem, nem kötelező elmenni, és aki el is ment, bármire mondhat nemet. Akit a helyszínen ér meglepetésként, hogy itt isznak az emberek, trágár rigmusokat skandálnak, vagy bevállalós feladatokra keresnek önkénteseket a csapatvezetők, azt nem tudom megérteni, hogy mire számított. De legrosszabb esetben még mindig hazamegy, ha nem érzi jól magát.
A többség nagyon jól érzi magát, és kimondottan nagy élmény marad számára a gólyatábor. Biztos vannak rosszul sikerült táborok, meg olyan 1-2 visszahúzódó virágszál, aki nem tudott feloldódni és nem érezte jól magát, de nem ez az általános.
Már volt valami szigorítás asszem évekkel ezelőtt, nekem nem volt egyáltalán olyan durva gólyatáborom. Szexes feladat nem volt, piálni persze, hogy piáltunk. Nem voltak ennyire alpári skandálni valók, sőt a szervezők se voltak ennyire sötétek.
Rendőri felügyelet a francokat, azt. 😂 Lehet nemet mondani bármelyik feladatra, egyáltalán nem kényszeríthetőek a diákok. Legalábbis ez pár éve már így van, mert vmelyik egyetem táborában volt botrány, asszem corvinus(?).
Ebben az esetben csak szimplán idióták és sötét bunkók és nagyon gáz ez a szöveg, nálam is kib@ssza a biztosítékot és tény, hogy zavarna, ha hivatalos indulóként terjesztenék. Az értelmeseknek viszont nem kell elcseszni a gólyatábor élményt, akik tudnak viselkedni, illetve más egyetemeknek, ez az állatorvosi egyéni botránya. Ők cseszték el, akkor nehogy már más is szívjon megint. Egyébként, ha ilyet akarnak énekelni, akkor úgy is fognak, de hogy olyan ostoba legyen valaki, hogy ezt hivatalosan küldi ki... Eddig nem értem, hogy ebből miért nem lett még botrány, ha máskor is így intézték.
Nem, ahogy a nudistastrandok betiltását sem támogatom, csak mert én kellemetlenül érezném magam ott.
Nem muszáj nudistastrandra menni, ahogy gólyatáborba sem. De aki elmegy valamelyikre, és pucér fürdőzőket vagy részeg gólyákat lát, az ne csodálkozzon. Ott ez a normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!