Hogy fogják a szülők a kormány által hozott iskolabezárás miatt a gyerekeik felügyeletét?
Mégiscsak arra döntött a kormány, hogy lesz szigorítás 8-tól.
Mivel az általános iskolákban is online oktatás lesz megint sok szülőnek problémát okoz az, hogy hogy oldják meg gyerekeik felügyeletét.
Szerintetek hogy oldják meg?
A kormány ezt nem veszi figyelembe?
Nem tudom, óvodás kiscsoportos gyerekem van. A bejelentés óta itt sírok mert minden rokon 200km-re van én nekem meg dolgoznom kell.
Valószínűleg fel kell mondjak, jelenleg nincs más opció.
Esetleg ha rá tudom venni szüleimet, hogy költözzenek nálunk egy hónapra de nem tudom, hogy mennyire lennének erre vevők.
Ennél otvarabb lezárási módszert elképzelni sem tudok (vagyis tudtam eddig).
És nem értem hogy hogy lehet olyanok akik ennek még mindig tapsolnak. Én nem értem az ilyen emberek logikáját. Szerintük ha egy megoldási módszer nem jó az adott problémára akkor csakis a megoldás erősségével/keménységével/intenzitásával lehet a baj. Ilyen alapon a középkori pestisjárványoknál a vércsapolás is csak azért nem működött mert nem csapolták le az utolsó cseppig a vérüket.
Vagy ha beteg lesz a 100csirkédből 2 akkor a maradékot is leölöd, mert bár nem beteg de mint egészséges veszélyezteti a betegeket (XD ez önmagában is hülyén hangzik)
#5 Nálunk nincs ügyelet, tavaly tavasszal sem volt.
(4-es voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!