Szerintetek ez így jó, hogy nem zárják be az iskolákat?
Ma összehívta Orbán az egészségügyiseket.
Eddig minden irányból csak tőlük lehetett hallani, hogy be kellene zárni őket.
Majd most kiderül Orbán előtt merik e mondani.
Hát, az Orvosi Kamara már múlt héten leadta szerintük milyen szigorítások kellenének. Az iskolabezárás nem volt köztük, viszont a Pedagógusok Szakszervezete meg a valami Szülői Hang is nyújtott be nekik kérelmet, online közvélemény-kutatással alátámasztva. Jelenleg a szülők 73 %-a szeretne online oktatást.
Én is azt gondolom, hogy be kéne zárni az iskolákat, ámbár bármikor kifejtem, kígyót-békát kiabálnak rám, hogy miattam éhen hal a család.
Érdekes, épp most jöttem egy másik ilyen kérdés alól. Volt körülbelül 26 válasz, abból 24-en azzal jöttek, hogy Isten mentsen a digitális oktatástól.
Most akkor ki is akarja igazából ezt?
Ne mondjátok, hogy a szülők 73%-a mert egy ilyen után nem hiszem el.
Szülői Hang felmérés, én is kitöltöttem, 73 %. Nekem is a rémálmom, ami volt tavasszal, de krónikus beteg vagyok, és attól jobban félek, hogy hazahozza nekem a gyerek, és meghalok. Az a gyerekeknek sem lenne valami ideális, ha édesanya nélkül kéne felnőni. Szóval még mindig inkább ez. Az ismerettségi körömben mindenki ugyanezt mondja.
Nyilván attól is függ, kinek mi a munkája, mert ha pl. napi több száz emberrel találkozik, tényleg nem igazán számít, hogy még a gyerek is iskolába jár. Vagy aki fiatal és nem beteg, az nem fél úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!