Hogy lehet hogy még politikai színen lehet egy ilyen ember mint Gyurcsány?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok így az Öszödi beszédkor még kicsi voltam, eddig nem nagyon tudtam mi is ez a beszéd csak hallottam róla hogy olyat mondott benne hogy elk##tuk, de most egészben a tv-ben hallottam és teljesen ledöbbentem hogy milyen stílusban beszélt és miket mondott, eddig gondolkodtam kire szavazzak de most nem tudom de Gyurcsány és embereire így biztos nem..2021. szept. 17. 11:53
21/22 anonim válasza:
Baszki ami itt megy a valaszokban az maga a szellemi ferto…neha ki kene bujni orban seggebol akkor latnatok, hogy nem csak gyurcsany, hanem o is alkereszteny rohadek lelku, manipulativ autokrata. Es nem mentegetem gyurcsanyt, de az o tettei nem mentik fel orbant.
22/22 anonim válasza:
Úgy lehet, hogy OV hagyja. Egy csapatban játszanak, csak ezt nem mondják ki és már lehet el is felejtették ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!