Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy lehet hogy még politikai...

Hogy lehet hogy még politikai színen lehet egy ilyen ember mint Gyurcsány?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok így az Öszödi beszédkor még kicsi voltam, eddig nem nagyon tudtam mi is ez a beszéd csak hallottam róla hogy olyat mondott benne hogy elk##tuk, de most egészben a tv-ben hallottam és teljesen ledöbbentem hogy milyen stílusban beszélt és miket mondott, eddig gondolkodtam kire szavazzak de most nem tudom de Gyurcsány és embereire így biztos nem..
2021. szept. 17. 11:53
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

9. De olyan nem lehet, hogy mondjuk Dobrev Klára megnyeri, aztán lemond és utána Gyurcsány lesz a miniszterelnök?

Úgy tudom először ő így lett miniszterelnök hogy lemondott Megyesi Péter és helyébe lépett

2021. szept. 17. 12:22
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos az ilyeneket nem veti ki a politikai színvonal nálunk.
2021. szept. 17. 12:26
 13/22 anonim ***** válasza:
76%
9/ de a felesége indul! és akik indulnak mind koalicióban vannak vele. Ennyire nincs logikád?
2021. szept. 17. 12:28
 14/22 anonim ***** válasza:
72%

"Szerencsétlen már rég eltűnt volna ha nem vele lenne elfoglalva minden fideszes, ha már nem élne is attól rettegnének hogy feltámad és megválasztják :D Kész röhej már ez a Gyurcsány fóbia.."

Ha így lenne akkor a dk nem létezne, aminek ő az elnöke, és nem a nejét indították volna min.elnök-jelöltnek. Kicsi böszme, ezt nem nagyon lehet kimagyarázni. 🙂

2021. szept. 17. 12:30
 15/22 anonim ***** válasza:
0%
Egyel tobb krumplit megnyugszol.
2021. szept. 17. 12:30
 16/22 anonim ***** válasza:
68%

Abba gondolj bele kérdező hogy ha azok a dolgok ma történnének mennyire sirna a sok balos libbant..

Ellenben ez a sok balsorsú most arra a tömbre szavaz ahol maga gyurcsány is van..érdekes anomália ( :

2021. szept. 17. 12:39
 17/22 anonim ***** válasza:
0%

"9/ de a felesége indul! és akik indulnak mind koalicióban vannak vele."

Persze, és aki valakinek a nejének a volt élettársának a barátjának a főnökének a lányának a mostohaapja és jóban van egy barátja barátjával akkor ő aztán 100%-ban Gyurcsány embere!!44!

Dobrevvel valóban sok közös van bennük, hiszen egyrészt élettársak, másrészt egy pártban vannak. De a többi jelölt?

Egy híres példa, a II. Világháborúban az USA összefogott a Szovjetunióval, szövetségesek lettek. Szerinted mennyi közös volt akkor az USÁban és a Szovjetunióban? Semmi, gyűlölték egymást mint a szart, de összefogtak egy harmadik ellen. Attól, mert valaki összefog Dobrevvel, még nem lesz automatikusan Gyurcsány embere, ez nem így működik...

2021. szept. 17. 12:39
 18/22 anonim ***** válasza:

17. És szerinted mi lenne egy esetleges győzelem esetén? Egyik párt sem olyan erős hogy mellőzné a koalicios kormányzást. És mivel a DK a legerősebb valahol még is csak ő dominálna a moslékban.

Ha már annyira változást akarsz, szavazz a Mi hazánkra.

2021. szept. 17. 12:46
 19/22 anonim ***** válasza:

#18 Ez nem teljesen igaz, mert egyrészt a megválasztott miniszterelnök-jelöltnek is nagy beleszólása lesz a dolgokba, másrészt akármelyik párt kiesik ebből a koalícióból, azt megérzi az összefogás. Mindenkinek számítani fog a szava, olyan ez mint az EU, ahol Orbán egyedül meg tud vétózni bármit.

Ráadásul hiába a legnagyobb a DK, ha mondjuk a JObbik és a Momentum is ellene érvel egy vitában, egyből kisebbségbe kerül a DK. Többek között ezért jó ez az összefogás, mert mindenki függ mindenkitől, sem a Dk sem más párt nem lesz nagyobb fölényben.

Egyedül a DK nem tudná megnyerni a választást, se Gyurcsány, se Dobrev, se más. Kell hozzá a többi párt :)

2021. szept. 17. 14:06
 20/22 anonim ***** válasza:
41%

19es: Kamu.

Nézd meg a Jobbikot. Vona Gábor, a Jobbik igazi vezére, ellene ment Gyurcsánynak. Mi lett a vége, valami kokpromisszumos, mindenkinek jó megoldás? A fenét, Gyurcsány egyszerűen kirúgta.

Na így szerinted ki merne ellent mondani neki..

2021. szept. 17. 14:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!