Hogy lehet hogy még politikai színen lehet egy ilyen ember mint Gyurcsány?
Már várom a kérdés komplementerét:
"Hogy lehet hogy még politikai színen lehet egy ilyen ember mint Orbán?"
"csak hallottam róla hogy olyat mondott benne hogy elk##tuk"
Legalább ő bevallotta, nem úgy mint egyesek, és azt is belátta, hogy már nincs keresnivalója a politikában. Nem is indul a választásokon sem. Megnyugodhattok :)
Ja, beküldte maga helyett a saját feleségét! Jól eltűnt! :D
Kérdező, úgy lehet, hogy ő a baloldaliak vezetője. A legbefolyásosabb, legmocskosabb nagyfőnök, aki osztogatja a parancsokat és pozíciókat. Amíg ez így marad és nem lesz valami belső hatalmi harc, addig ő irányítja a baloldalt. Elvégre nem rúghatod ki a főnöködet!
Én 27 éves budapesti vagyok, akkor 12 éves fejjel emlékszem hogy a kutyám nem tudtam levinni sétálni, mert tömény könnygázfelhő volt az egész belváros. Teljes káosz volt,még egy 56-os t34-et is beinditottak a tüntetők, közbe rengeteg rendőri túlkapás.. Vipera használat, sorszám nélküli rendőrök, gumilövedék, vízágyú, lovasroham(ekkor hol volt a nagy jogállami eu?) . Akközben meg gyurcsány épp kószorúzta 56 emlékét..
Csak azok szavaznak gyurcsányra akik teljesen csőlátásuak ezek többnyire a vörös nyuggerek.
Illetve a fiatal liberálisabb generáció akiket könnyű befolyásolni és akik nem élték meg azt a káoszt ami akkor volt.
"Csak azok szavaznak gyurcsányra"
Nem, senki sem szavaz Gyurcsányra, mert nem is indul a választáson, sehol nem is lehet rá szavazni... Szerencsétlen már rég eltűnt volna ha nem vele lenne elfoglalva minden fideszes, ha már nem élne is attól rettegnének hogy feltámad és megválasztják :D Kész röhej már ez a Gyurcsány fóbia...
"Nem érzitek, hogy ez a "legalább ő bevallotta" duma mennyire nevetséges?"
Nem, nem érzem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!