Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért lehet ennyi oltásellenes...

Miért lehet ennyi oltásellenest találni az interneten, és itt az oldalon is?

Figyelt kérdés
Sokkal nagyobb számban lehet oltáselleneseket találni neten böngészve vagy itt olvasgatva, mint bárhol a hétköznapi életben. Ennek mi az oka?

2021. szept. 15. 17:46
1 2
 11/19 mindentudó99 ***** válasza:
12%
Ezek mindenütt ott vannak.
2021. szept. 15. 19:26
 12/19 anonim ***** válasza:
89%
Mert ami mellett elsősorban a politikusok kampányolnak és csak az általuk engedélyezett "szakemberek" szólalhatnak meg, az eleve gyanús.
2021. szept. 15. 20:16
 13/19 krwkco ***** válasza:
68%

"Én is oltásellenes vagyok. Nem tudom megindokolni, pedig tudományegyetemet végeztem. Egyszerűen csak sok videot néztem és bef*stam"

Az életben mindenben van kockázat. Az oltásban is, meg az oltatlanként való megbetegedésben is. Muszály választani. Pedig kevés és torz a közvetlen tapasztalat. Mások tudása, véleménye alapján kell dönteni. Az ember nem tehet mást, mint hogy megvizsgálja, hogy kik mondják ezt, kik mondják azt.

2021. szept. 15. 21:10
 14/19 anonim ***** válasza:
23%

Mert ők rugóznak ezen a témán, a többi embert egyszerűen nem érdekli.

Viszont szerintem az államnak és az egészségügynek sem kéne rugóznia többet humanitárius megfontolásokból, amelyik ufólátó öregasszony nem oltatja magát, szíve joga... hagyják szépen az út szélén, ha mégis lefordulna a lábáról, azt kész. Képesek lennének ezek miatt megint leállítani a gazdaságot?

2021. szept. 15. 22:10
 15/19 anonim ***** válasza:
80%
Sok a normális ember.
2021. szept. 21. 21:40
 16/19 anonim ***** válasza:
63%

Nagyon egyszerű a válasz! Túl sok a kérdőjel, pontosabban egy bazi nagy kérdőjel ez az egész covid dolog.

Milyen oltás az amelyiktől egy egészséges ember megbetegszik, meg hasonlók! És ez nem az egy a millióból!!! Aztán, mindenáron az emberekre akarják erőltetni, ráadásul úgy, hogy még írjál alá egy olyan papírt is, hogy a várható mellékhatások miatt nem vállal senki felelősséget! Ez kb. olyan, mint ha azt mondanák, hogy mivel a környéken elterjedtek a medvék, így megmentünk téged! Ugorj a kútba! Nem kell félni nem túl mély kút, és elméletileg a vízbe esel. Persze nem tudjuk garantálni, hogy víz is lesz benne, illetve lehet a medve is lemászik utánad, de csak ugorj bele nyugottan...söt nincs más választásod, kötelezni akarnak rá, hogy ugorj bele...😁

2021. szept. 26. 20:24
 17/19 anonim ***** válasza:
16-os Így van!
2021. szept. 27. 21:09
 18/19 krwkco ***** válasza:
41%

"Túl sok a kérdőjel, pontosabban egy bazi nagy kérdőjel ez az egész covid dolog."

Csak ott a különbség, hogy ezekre a kérdőjelekre kitől várunk választ. Megszakértjük a szomszéd néni betegségét? Statisztikát csinálunk az ismerős ismerőseinek esetéből vagy egy facebook csoport történeteiből? Olyan "tudósok" véleményére hallgatunk, akik videókban publikálják az "eredményeiket"?

2021. szept. 27. 21:30
 19/19 anonim ***** válasza:

Sajnos ma a mèdia teljesen megbìzhatatlan, mert ott azt fogod hallani, amit bizonyos èrdekek akarnak, hogy halj!

Sajnos ez a választ várunk dolog nem működik, mivel a szakèrtők úgy vèlekednek, ahogy èppen a szèl fúj...vagyis, hogy merről fúj a szèl!

A banki szakèrtők is sokszor elmondták, hogy mièrt, mièrt most, ès mièrt jársz nagyon jòl, ha hitelt veszel fel...aztán 1èv múlva hirtelen törtènik valami ès rájössz, hogy kurvára rosszul jártál!!!

Te saját magad találd meg a választ úgy, hogy nyitott szemmel,tudatosan èlsz, szemlèlődsz ès tudni fogod mi is a helyzet!

2021. szept. 30. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!