Oltásellenesek! Mit szóltok a Telex új videójához?
https://www.youtube.com/watch?v=i1zJXXToD1M
Pontosabban a videó konkrét tartalmával kapcsolatban.
“Sajnálom, nem olvasok vagy nézek semmit aminek az ellenzéki Origóhoz köze van.”
Ez inkább a Communist News Network szint.
Azt szólom hozzá, hogy nyomtam egy "nem tetsziiker".
Engem ne akarjon senki sem meggyőzni, majd én eldöntöm kell-e nekem egy kísérleti fázisban lévő vakcina!
Az a véleményem, hogy nincsenek egy súlycsoportban az utca embere meg egy virológus. Így ez nem fair. Ha oltás szkeptikus orvosokat ültetnek szemben oltás fan virológusokkal az egy szint lenne.
Az is érdekes hogy virológusok is annyi mindent mondanak a járványról. Hogy ember nem tudja eldönteni kinek van igaza.
És a Covid szkeptikusok is sokfélék valaki a vírust tagadja, van aki a járványt, van aki az oltást, van aki a maszkhasználatot.
De azt látom hogy most nem jó Magyarországon oltásellenesnek lenni, könnyen meglincselnek. Csak itt pár komment gumibotot viperát és gumiszobát ígért nekik...
Fél éve még azzal reklámozták az oltást hogy megszűnik majd a covid járvány ha felveszed, hát most már senki nem mond ilyent hogy tényszerűen jön a 4. variáns és hullám.
Van egy rossz hírem ezek a vírusok mutálódnak és jön utána az 5. 6. X. variáns is. És jöhet a 4. 5. 6. X. oltás is. Eddig is volt a világban coronavírus és mutálódott is rendesen. Akkor mi változott?
"De azt látom hogy most nem jó Magyarországon oltásellenesnek lenni, könnyen meglincselnek. Csak itt pár komment gumibotot viperát és gumiszobát ígért nekik..."
Provokáló trollokkal nem kell foglalkozni
"Hová lett tavaly az influenza?"
Nem lett sehova, tavaly is haltak bele abba is emberek. Csak nyilván a korlátozásoknak köszönhetően az is alig terjedt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!