Rasszista vagyok mert cigányként nem érzem magam magyarnak?
Figyelt kérdés
Egy csomó magyar ismerősöm kivan akadva ezen a mondatomon azt mondják rasszista vagyok. Miért baj az, ha nem érzem azt, hogy magyar vagyok? Attól hogy magyarul beszélek igenis cigány vagyok, sosem leszek magyar, mint ahogy egy magyar sem lesz soha cigány attól hogy használ cigány szavakat. Hol van ebben a rasszizmus?2021. szept. 14. 14:41
21/26 anonim válasza:
#19 A wikipédia 4-500 ezer halottról ír, akiknek 95%-a a német megszállás után halt meg, náci kivégzőtisztek és azok katonái által. A megszállás előtt nem öltek meg zsidókat Magyarországon, hanem munkatáborba vitték, Németországra, majd Kállai visszahívta őket, kb. 20-30 ezer maradhatott ott. Megjegyzem, ha ezt mind a magyarság számlájára írod, akkor a lengyelek 3 milliót, a franciák 2 milliót irtottak ki.
22/26 anonim válasza:
A holokauszt minden tizedik, a legnagyobb megsemmisítő tábor, Auschwitz-Birkenau minden harmadik áldozata magyar állampolgár volt.[4]
Egyes esetekben embereimet megrázta a magyar rendőrség [értsd: csendőrség, Eichmann nem tesz különbséget a két testület között] embertelensége. Dieter Wisliceny [SS-Hauptsturmführer, Eichmann közeli munkatársa] beszámolt róla, hogy bár nem mindenhol, de néhány kerületben a rendőrök úgy hajtják a zsidókat a vagonokba, mint a barmot a vágóhídra.”[34]
A magyarok híresen nagy népírtók, ez tény.
23/26 anonim válasza:
Mint mondtam, ezek mind német tisztek, nem magyarok… de még az sem jelentené azt, hogy népirtó nemzet vagyunk, ahogy a németek sem azok, csak volt pár elmebeteg emberük, akik olyan körökbe jutottak, ahol megvalósíthatták álmaikat.
24/26 anonim válasza:
Ne hazudj utolsó, a magyar az magyar. Nem tudsz olvasni?
A magyarok már a németek előtt is telepítgették, gyilkolászták a zsidókat.
Miért akarod letagadni a tényeket?
25/26 anonim válasza:
24-es: Amit írsz, az egy hazug bolsevik propaganda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!