Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Rasszista vagyok mert cigányké...

Rasszista vagyok mert cigányként nem érzem magam magyarnak?

Figyelt kérdés
Egy csomó magyar ismerősöm kivan akadva ezen a mondatomon azt mondják rasszista vagyok. Miért baj az, ha nem érzem azt, hogy magyar vagyok? Attól hogy magyarul beszélek igenis cigány vagyok, sosem leszek magyar, mint ahogy egy magyar sem lesz soha cigány attól hogy használ cigány szavakat. Hol van ebben a rasszizmus?
2021. szept. 14. 14:41
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
92%
Ettől nyilván nem lesz valaki rasszista, kedves troll kérdező barátom, akit kérek mindenkit, hogy ne etessen
2021. szept. 14. 14:43
 2/26 A kérdező kommentje:
Troll kérdés? Ez miben nyilvánult meg? Nyilván troll/kamu kérdés lehet az olyan kérdés, ahol kivételesen nem ócsárolják a cigányságot, ugye?
2021. szept. 14. 14:45
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Ennek semmi köze rasszizmushoz.
2021. szept. 14. 14:45
 4/26 A kérdező kommentje:

2-es!

Szerintem sem.

2021. szept. 14. 14:46
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Van a magyar származás, és a magyar állampolgárság. Ne keverd a kettőt. Nem érzed magad magyar állampolgárnak?
2021. szept. 14. 14:49
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem rasszizmus. Ez identitás tudat. Nincs ezzel semmi baj.

A rasszizmus ott kezdődne, ha emiatt negatívan diszkriminálnád a magyar ismerőseidet.

2021. szept. 14. 14:51
 7/26 anonim ***** válasza:
22%
Èn pedig úgy gondolom, hogy te is magyar vagy.
2021. szept. 14. 14:59
 8/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ez nem rasszizmus. Akkor lenne rasszizmus, ha le "marha parasztoznád" a magyarokat, és megvernéd, kirabolnád őket a magyarságukért. Ha ezt nem csinálod, akkor nem vagy rasszista, egyszerűen csak büszke vagy a származásodra.
2021. szept. 14. 15:02
 9/26 anonim ***** válasza:

Így van ahogy az 5ös írja.

Nem érzed magad magyarnak, de magyar állampolgárnak sem? Nem vagy patrióta?

2021. szept. 14. 15:11
 10/26 molnarmarcell21 ***** válasza:
87%
Ahogy mások is írták, az a rasszista, aki származásuk miatt alacsonyabbrendűnek tart egy csoportot. Attól, hogy nem tekintesz magadra magyarként, még nem vagy rasszista.
2021. szept. 14. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!