"Az anya nő, az apa férfi." Egyetértesz ezzel a kijelentéssel?
Figyelt kérdés
2021. szept. 12. 17:10
31/31 anonim válasza:
Ezzel az egésszel nem tudok azonosulni.Eleve ha egy nő vagyok attól még nem feltétlen anya vagyok vagy az akarok lenni Ugyan így férfinál nem feltétlen apa vagy az akar lenni.Heteró vagyok de soha nem ítéltem el a melegeket.Szívük joga úgy élni hogy boldogok lehessenek.Ha én hoznám a törvényeket fogadhatnának örökbe gyereket is.Itt a férfi párok vannak nagyon nehéz helyzetbe.Mert a nök megoldják ha anyagilag jól állnak vagy egyéb módon.Tudni kel vannak államok ahol ez már hál istennek nem téma.Emellet a gyerek nem lessz meleg mert ezt látja inkább hamar elfogadja a másságot ami szerintem elöny..Attól hogy valaki meleg nem erkölcstelen,felelősséggel nevelhet szerethet egy gyereket.Nem kel őt kirekezteni.Jól döntöttek azok az államok ahol a melegek házasodhatnak.Egyet utálok viszont a meleg felvonulást.Részemről tudom hogy vannak,semmi kivetni valóm ellenük.De én sem vonulók fel heteróként nekik sem kéne magukat mutogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!