Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért a 0.1 % problémájával...

Miért a 0.1 % problémájával kell lefrusztrálni a társadalom egészét?

Figyelt kérdés

Mindig azt mondják, hogy őket hagyják békén élni és elvannak magukban. Ehhez képest mást se hallani már mint hogy a transzokról milyen törvényt hoztak, azon ők miért háborodtak fel, milyen egyenlő jogaik hiányoznak még és melyikük érzi megsértve magát valami bagatell f***ságon.

Én nem akarok ártani nekik, de őszintén szólva kit érdekelnek ők? Vannak pont ugyanennyien pánikbetegek, aszpergeresek, alacsonyak, pajzsimirigy-túlműködésesesek, törpék, leprások stb. akiknek e logika mentén szintén központi helyen kellene lenniük a közbeszédben, mégsem verik az sztalt, hogy nekik többletjogok meg külön wc járna.

Ennél tényleg nincs ma nagyobb probléma Magyarországon, Európában? És ne mondja senki, hogy ez csak fidesz propaganda, mert előtte is ugyanúgy hangosak voltak, kb. az elmúlt 3 évben nyílt ki ennyire a csipájuk. És minden nap a 444-Telexen hír van arról, hogy most min sértődött az LMBTPASDDFGEG éppen meg.

2021. szept. 12. 06:45
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

10: azért vannak, mert aki rá van kattanva = homofób.

Mármint a te buborék agyadban.

2021. szept. 12. 22:27
 12/30 anonim ***** válasza:
85%

Amúgy igaza van, ha valaki nem homofób, akkor nem foglalkozik ezzel egyszerűen.

Te is azért foglalkozol vele, mert homofób vagy.

2021. szept. 12. 22:36
 13/30 Godaime ***** válasza:
85%
Nem tartod problémának, hogy hiányoznak egyes jogaik. Nagyon alábecsülöd a számukat, és azt akarod, hogy hallgassanak és ne követeljenek egyenlő bánásmódot. Ha ezek nem a klasszikus homofóbia jelei, akkor nem tudom mi.
2021. szept. 12. 22:36
 14/30 A kérdező kommentje:

12: te meg azért foglalkozol vele, mert heterofób vagy.

Amúgy nem tudom mi a ciki abban, ha homofób vagyok, amit leműveltek a gyerekekkel kapcsolatban (nemváltás stb.), teljes mértékben rászolgáltok a gyűlöletre, megvetésre. Én már eljutottam oda, hogy lassan ezt büszkén vállalom.

2021. szept. 12. 22:47
 15/30 A kérdező kommentje:

13. igen tudom, hogy ti pár éve még 23%-ot saccoltatok, most meg már 15%-ra becsülitek magatokat.

Ez két dolgot jelenthet.

1. Jó kommunista módon hazudtok egy nagyot, illetve ki tudja milyen himihumi "kutatás" alapján bármilyen magas számot bemondtok.

2. Valóban megnőtt ekkorára ez a szám, ami viszont kizárásos alapon semmi mást nem jelent, mint hogy propaganda őtján terjed a melegség.

Választhatsz.

2021. szept. 12. 22:50
 16/30 A kérdező kommentje:
*2-3%-ot
2021. szept. 12. 22:50
 17/30 Godaime ***** válasza:
95%

Óh szóval mert támogatom egy kisebbség jogait már én is meleg vagyok? Hát tudod mit, állatvédő is vagyok. Ebből logikusan az következik, hogy szabadidőmben tehenet is baszok!

23 százalékot senki nem mond. A tudósok és pszichológusok nagyjából 5 és 8% közé teszik a számukat. Régebb ez azért volt kevesebb, mert az emberek nem merték nyíltan felvállalni a másságukat. Évtizedeket éltek le egy hamis házasságban.

Ha egy gyerek valóban transz, ezt tudja már egészen pici korától. Ha nem hiszel az orvosoknak ebben, az már a te személyes problémád. Nemváltást gyerekkorban viszont egyetlen országban sem engedélyeznek. Pubertás kortól lehet hormonokat szedni, aminek a hatása visszafordítható. Műtéti beavatkozást csak és kizárólag 18 éves kortól végeznek rajtuk.

2021. szept. 12. 22:54
 18/30 A kérdező kommentje:

"Ha egy gyerek valóban transz, ezt tudja már egészen pici korától."

Téged tényleg be kellene zárni.

Azért örülök annak, hogy ha bárki idetalál, azt látni fogja, hogy valójában mennyire nem csak az elfogadásért küzdötök, hanem amit képviseltek az konkrétan a pszichopata elmebaj.

Eközben annyira retardáltak vagytok, hogy még leplezni sem tudjátok jól a beteg gondolataiktokat, mert nincsen emiatt szégyenérzetetek.

2021. szept. 12. 23:00
 19/30 anonim ***** válasza:
52%
🤣🤣🤣
2021. szept. 12. 23:05
 20/30 Godaime ***** válasza:
95%

Te nem tudtad gyerekkorodban, hogy fiú vagy?

Mivel a dolog többi részére nem reagáltál, így azt egyetértésnek veszem. A sértések meg csupán a te intelligenciádat és neveltetésedet minősítik, semmi mást ^_^

2021. szept. 12. 23:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!