Ha most lemegy a népszavazás és kijön, hogy senki nem kér az "ézékenyítésből", akkor ki lesz onnantól a homofób? Továbbra is a kormány, vagy az egész társadalom?
A jómultkorába az utcán egy kis csaj leszólított, hogy válszolnék-e neki pár ilyen közvéleménykutatás jellegű kérdésre. Úgy is egy barátomat vártam mondom miért ne. Pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos kérdést tett fel, de kb mindegiyk annyira blőd volt, hogy ilyet senki nem kérdez, mert tök nyilvánvaló rá a válasz. "Szeretne a jelenlegi szolgáltatásánál olcsóbb szolgáltatást kapni?" stb.. és hasonlók. Persze a vége az volt, arra ment ki a játék, hogy a nevem és a telefonszámom adjam meg.
Na ez a konzultáció is kb ilyen néphülyítés.
Mellesleg amit kihoz a konzultáció, az szerinted a társadalom véleményét tükrözi, mikor a legtöbb ember kib#ssza a kukába?
2: de amikor kihozzák, hogy a szülők támogatják az "felvilágosítást", akkor is fel lehet tenni így a kérdést: Ön támogatja-e, hogy a gyereke hülyén haljon meg?
Persze ez sarkítás, de a lényeg szerintem érthető.
Szerintem a szülők dolga, hogy felvilágosítsák a gyereküket vagy legalább az, hogy kiválasszák azt hogy ezt ki tegye meg helyettük és nem mindenféle progresszív "civil" szervezet dolga az hogy megmondja mit kell elfogadni és mit nem.
ma 20:13
Ha népszavazás akkor van egy érvényességi korlát, de ettől még minden szavazásra igaz, hogy azok döntenek akik elmennek és akik meg nem mennek el azok meg úgy döntöttek, hogy nekik bárhogy lesz úgy jó.
"Szerintem a szülők dolga, hogy felvilágosítsák a gyereküket"
<irónia>
Szerintem meg a szülők dolga, hogy megtanítsák az irodalmat a gyerekeknek. Nehogy már egy sehonnai jöttment mondja meg, hogy mire kell gondolni ha Petőfit olvas a gyerek.
</irónia>
6:
<irónia>
Szerintem meg egy vadidegen transzvesztita vagy LMBT aktivista dolga, hogy szexualitásról beszéljen a gyerekemnek. Nehogy már a szülő mondja el a saját gyerekének, mi fán terem a szex.
</irónia>
8: akkor gondolom a gyermekvédelmi törvény is jól le lesz most szavazva.
Vagy mégsem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!