Konkrétan mi is ez a Fudan népszavazás?
Figyelt kérdés
Anno egy kérdésnél valaki írásából úgy vettem le, hogy ezt a Fidesz kezdeményezi majd. Viszont akkor ez Karácsony népszavazásán lesz, már ha tényleg lesz? A Fidesz nem akart ilyet? Illetve tényleg lesz, vagy csak tervben van de nem lesz végül?2021. aug. 31. 16:47
1/10 anonim válasza:
Fudan, vagy nem Fudan ... ez itt a kerdes! :)
2/10 anonim válasza:
Fudan egyetem nem kell Budapestre. Az ellen van népszavazási kezdeményezés hogy nehogy megepuljon ez az intézmény
5/10 anonim válasza:
Karácsonyé egy blöff, mert ha meg is lesz tartva, abból nem következik, lesz-e Fudan vagy sem, értelmetlen hajcihő az egész, meg amúgy se lesz érvényes. Majd jövő év második felében várható komoly népszavazás, amikorra ismertté válik több feltétel, most még előkészítés folyik csak.
6/10 molnarmarcell21 válasza:
Tervben volt egy "diákváros" megépítése, ahol egyetemisták lakhattak volna kedvezményesen. Aztán váratlanul megjelentek a kínaiak és a kormány az ő egyetemüknek adta a terület egy részét, erre akadt ki Karácsony, erre nyújtott be népszavazást.
Vannak más aspektusai is a dolognak, de ez a fő ütközőpont.
7/10 A kérdező kommentje:
Akkor a Fidesz sosem akart erről népszavazást? Mert én egy kommentből anno úgy értettem, hogy a Fidesz fog benyújtani róla népszavazást.
2021. aug. 31. 19:04
8/10 molnarmarcell21 válasza:
A Fidesz azt mondta, támogatják, hogy népszavazás legyen a kérdésről a választások után.
Nem hiszem, hogy hiányzott volna ez nekik, de akkor annyira ellenük volt a közvélemény, hogy inkább bevállalták, aztán rázúdították a pedó-homó témát a népre.
Sok vesztenivalójuk nincs, ha az ellenzők győznek, legfeljebb keresnek másik helyet vagy az esetleges új kormányt hibáztatják majd. Ha meg nyernek, akkor lehet a nép akaratára hivatkozni.
9/10 A kérdező kommentje:
Mért nincs vesztani valójuk? Ha az ellenzők győznek de ők mégis megcsinálják, akkor nyilvánvalóan szembe mennek a néppel. Akkor végül lehet, hogy mégse építik meg egy népszavazás miatt?
2021. aug. 31. 21:54
10/10 anonim válasza:
Az ellenzèknek úgy nèz ki, hogy nem lesz még, a megfelelő szàmú aláíràs. Így, nem lesz nèpszavazas. Nagyon szánalmas egy banda a hazai ellenzèk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!