Az előválasztáshoz miért kell arcképes regisztráció?
Figyelt kérdés
Én részt vennék rajta, de így inkább nem...
(Amúgy a trollok kedvéért: erősen ellenzéki vagyok, de nem dobrevita, vagy gyurcsányista, vagy akármi.
Egyszerűen magyar vagyok.)
Fogadjunk, most én leszek a legnagyobb fideszbérenc és krumplis és szervilis, avagy a legnagyobb lmbtq, vagy Gyurcsány, vagy Soros, vagy akárki...
Na, hajrá!
2021. szept. 10. 16:38
11/12 anonim válasza:
Kérdező, aki olyan helyen lévő szavazóhelyiségbe megy szavazni, ami a saját választókerületében van, az kettő szavazólapot kap: egyet a miniszterelnök-jelöltek neveivel, és egy másikat a helyi egyéni jelöltek neveivel. Mindkét lapon maximum 1-1 főt választhat ki.
Szerencsés vagy, ha találsz köztük alkalmasat.
12/12 anonim válasza:
Itt lehet tájékozódni, értelemszerűen rákattintasz, és megtalálod a lakóhelyed szerinti jelölteket is:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!