2 napja regisztráltam oltásra, létezhet, hogy még nem ért oda a központba?
Az oltás-időpont foglalós oldal visszapofázott, hogy nem vagyok jogosult. Megnéztem a vakcina-regisztráció ellenőrző oldalt, ami szerint még nem regisztráltam. Visszamentem a regisztrációra, ott meg közölte, hogy ezzel az e-mail címmel már regisztráltak.
Ennyi ideig dolgoznak a szerverek? Vagy mancika kézzel átírja egyik excel táblából a másikba amit aztán a Sanyi felvisz szintén kézzel a másik rendszerbe?
"ezzel az e-mail címmel már regisztráltak"
?!?!?!?!
Nekem is így volt
Rogán szoftverfejlesztő és matematikai zseni írhatta az excel makrót 100 misiért :D
"Vagy mancika kézzel átírja egyik excel táblából a másikba amit aztán a Sanyi felvisz szintén kézzel a másik rendszerbe?"
Vagy valaki funkcionális analfabéta. Erre nem tudok mást mondani.
Ezek az állami inforendszerek mind elég szarok, átvehetnének a pizzásoktól pár megoldást.
Én is kaptam már ilyen visszajelzést, bár az első próbalkozasom sikeres volt, de valahogy nem látszott egyértelműen, hogy elküldte. Visszaigazoló linkig meg még nem jutottak el.
Onnan tudtam, hogy OK, hogy vagy két hét múlva megkaptam a körlevelet.
Ha bizonytalan vagy, kezd egy másik mailcímről.
Ha nem tudsz regisztrálni, akkor fel kell hívni a megfelelő telefonszámot és mindent el fognak mondani.
Másodikra regisztrálni teljesen értelmetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!